MY NEW HAIR!

29 jan 2014

Zoals jullie in de ‘My life in photos’ hebben kunnen zien, heb ik mijn haar laten knippen en verven. Vandaag laat ik jullie het resultaat zien! Zelf ben ik er echt enorm blij mee. Het voelt gelijk een stuk prettiger aan nu er een stuk vanaf is!

Laten we eens gaan kijken wat er precies veranderd is qua lengte en de kleur. Ik heb geen ‘voor’ foto’s gemaakt, maar jullie weten nu inmiddels wel hoelang mijn haar afgelopen jaar was. Om je geheugen op te frissen, toch nog even een foto!

Op bovenstaande foto kun je mijn haar goed zien voordat ik het heb laten knippen. Qua lengte was het erg lang. Doordat het zo lang was, was er niets meer mee te beginnen. Dat wil zeggen: een hoop klitten, knopen en het viel niet meer fijn. Ook voelde het zo ‘zwaar’ aan, borstelen was een hele dag klus, was er per dag zo’n 20 minuten mee bezig! Tijd om er een stuk vanaf te halen dus.

Mijn haar wilde ik graag wat lichter hebben. Aan helemaal verven wil ik nog niet beginnen, dan moet je het bijhouden vanwege de uitgroei. Vandaar dat we gekozen hebben voor highlights en enkele banen. Op sommige foto’s kan het er ietwat gelig uit zien, maar dat komt vooral door het licht in combinatie met flitser! Aan de onderkant zie je nog een héél klein stukje van het ombre effect, een wat donkerdere kleur. Vind ik erg tof staan als contrast tegenover die lichte kleuren.

Van mijn haar zelf is ongeveer 10 cm af. Dit vond ik wel een mooie lengte. Wel vind ik mijn haar mooier als ik het stijl met deze lengte. Omdat ik m’n haar heel lang best lang heb gehad, voelt het voor mij nu heel kort, haha. Terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is!

Deze week komt er ook nog een outfit post online waarin je mijn haar nog beter kunt zien! Zoals je kunt merken ben ik er in ieder geval erg blij mee. Heb er op stage ook al veel complimentjes over gekregen. De kinderen uit mijn klas – groep 4 – zagen het ook allemaal. “Leuk hoor juf, lekker opvallend!!!!” Haha!

Wat vind jij van mijn nieuwe kapsel?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wow 20 minuten per dag borstelen?! Gelukkig hoeft dat ook niet meer! Je hebt echt een mooie volle bos met haar en vaak als er dan aan stuk af gaat ‘leeft’ het helemaal weer op. De highlights zijn ook net een beetje dat extra’s. Leuk!! Grappig dat je kinderen in de klas er ook echt commentaar op geven haha

  2. Staat je goed! Ik ben mijn haar ook aan het laten groeien en het is nu ook al redelijk lang en ik merk ook dat ik steeds langer bezig ben met kammen, haha. De highlights voegen echt wat extra’s toe. Leuk! :D

  3. Je haar heeft echt een goede volume én dik haar ook, maar geweldig om te zien! Ik moet eigenlijk ook weer eens een bezoekje aan de kapper brengen, ik vind het zo’n fijn gevoel als je haar daarna weer lekker licht voelt. I like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!