Nail Challenge!

27 apr 2012

Op heel veel blogs heb ik ‘m al voorbij zien komen. Nu ga ik me er ook aan wagen! Benieuwd welke ‘nail challenge’ ik bedoel? Lees dan snel verder!

 
 
 
 
 
Ik hou ervan om m’n nagels te lakken. Ik heb denk wel tegen de 200 nagellakjes aan, dus elke keer probeer ik een ander kleurtje te pakken.
Toch neig ik nog vaak naar dezelfde kleur, dus daarom is deze challenge erg handig voor mij. Nu moet ik me wel aan het thema houden en verschillende kleurtjes uitkiezen.

Natuurlijk heb ik het over de 30 day nail challenge! Ik vind de thema’s erg leuk en uitdagend, vooral vanaf dag 22! Water Marble heb ik nog nooit geprobeerd, maar wil ik wel altijd al doen. Mooi excuus dus!

Ik wil niet dat jullie een overload aan nagellak artikelen krijgen, daarom doe ik deze challenge niet in 30 dagen. Eens in de zoveel tijd zal ik een artikel plaatsen. Ik hou mij wel gewoon aan de volgorde, van dag 1 tot en met dag 31. Waarschijnlijk kunnen jullie één keer in de week een artikel hierover verwachten, soms misschien iets vaker!

Ik vind deze challenge erg leuk om te doen, ik zie er erg naar uit. Binnenkort kunnen jullie al de eerste update verwachten!
Dat zullen zijn rode nagels, ik heb al een leuk lakje in m’n gedachten!

Heb jij deze challenge al eens gedaan? En wat vind je van deze challenge?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wat leuk! Als ik het zo zie wil ik het ook wel eens doen, maar ik hou er niet zo van als ik te horen krijg wat ik moet doen, dus dat gaat ‘m niet worden denk ik :) Maar veel succes, ik ben heel benieuwd!

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!