Nail Challenge – Day 18

5 feb 2013

Het is weer dinsdag en dat betekent natuurlijk dat het weer tijd is voor de Nail Challenge. Deze keer was het tijd voor de ‘Half moon’ creatie. Ik heb dit nog nooit gemaakt, maar goed. Voor alles een eerste keer toch! Kijk je mee?

Oorspronkelijk hoort het halve maantje geloof ik iets groter te zijn. In DIY tutorials maken ze gebruik van ronde stickers, maar die had ik niet. Daarom heb ik ze uit de losse pols getekend en zijn ze dus niet allemaal gelijk.

De combinatie van de kleuren vind ik erg vet. De kleur van het halve maantje is er één van Misa, namelijk: Peachy Keen. Voor de rest van de nagel heb ik een nagellak van Catrice gebruikt, It’s All I Can Blue. Ook vond ik het mooi om er nog een zwart lijntje om heen te zetten, anders zag het er een beetje slordig uit.

Op het bovenste gedeelte heb ik nog wat glitters gedaan. Ik heb gebruik gemaakt van een topcoat van Catrice, ¿holo que tal?! Deze lak komt uit de Millon Styles collectie

Aan de ene kant vind ik ’t een heel leuke nail-art, maar aan de andere kant vind ik mijn nagels ook een beetje eng, haha. Volgende week dinsdag staat er weer een nieuwe nail-art voor jullie klaar. Dan is het thema: Galaxy nails!

Wat vinden jullie? Hot or not?!

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik denk dat het leuker geweest was als je het halve maantje ingevuld had met zwart! Dan zie je de ‘rommeligheid’ ook wat minder ;). Wel een supermooi Catrice-kleurtje trouwens zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!