Nail Challenge – Day 20

20 feb 2013

Water Marble… Ik had er wel eens van gehoord en er filmpjes over gezien, maar verder wilde ik er liever niet aan beginnen. Toch kon ik er nu – met deze challenge – niet meer aan ontkomen.

Het leek me altijd zo’n gedoe. Het water moet op de goede temperatuur zijn, het moet maar net goed gaan met de nagellak en ál die rotzooi. En dan met name de rotzooi die achterbleef op mijn vingers. Aangezien ik te lui was om die met plakband af te plakken – met de gedachte: ‘Ach het gaat er toch zo wel weer af.’ Niet dus. En nog steeds is niet alles er goed af, zie ik nu op de foto. Maar oké.

Zoals jullie kunnen zien is mijn nail-art verre van perfect, mijn pink was zelfs helemaal mislukt, maar dat is gewoon een kwestie van oefenen. Ik ben wel echt héél trots op mijn wijsvinger! Dit was de eerste keer dat ik me waagde aan Water Marble. Ik heb in totaal twee creaties gemaakt. Ik zal de eerste creatie ook nog even laten zien.

Deze vind ik op zich wel goed gelukt, alleen hier heb ik de fout gemaakt om geen witte lak (of een andere kleur) aan te brengen op mijn nagels voordat ik begon. Daardoor dekt het gewoon minder goed. De kleurencombinatie vind ik wel erg vet en heel vrolijk!

Wat vind jij van Water Marble? Kun je het goed of waag je je er ook liever niet aan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!