Nail Challenge – Day 22

6 jun 2013

Vandaag weer een nieuwe update over de Nail Challenge. Deze keer de beurt aan het thema: Inspired by a song. Ik moet zeggen dat ik dit best een lastig thema vond, maar toen ik uiteindelijk wist wat ik wilde maken, ging het wel gemakkelijk!

Ik heb lang nagedacht over welk liedje ik nu moest kiezen, ik heb namelijk een hoop favoriete nummers. Uiteindelijk had ik mijn artikel van een tijdje terug erbij gepakt waarin ik mijn favoriete liedjes had gezet. Mijn keus viel toen op het volgende liedje.

Dit nummer heet Oceaan en wordt gezongen door Racoon. Ik vind dit een mooi nummer met een nóg mooiere betekenis, daarom wou ik hier graag een nail-art mee maken. De oceaan is natuurlijk blauw, vandaar dat ik heb gekozen voor blauwtinten. De golfjes staan voor het golvende water en de glitters vond ik er gewoon erg leuk bij staan.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn allemaal van Catrice. Am I Blue Or Am I Green, All I Can Blue en Up In The Air heb ik gebruikt voor deze nail art. Als topcoat heb ik Have An Ice Day gebruikt uit de Million Styles collectie – ook van Catrice.

Vanaf nu zullen er weer regelmatiger updates verschijnen van de Nail Challenge. Nu mijn nagels niet meer de hele tijd breken ga ik mijn best doen om zoveel mogelijk mooie nail-arts te maken!

Geïnspireerd op welk nummer zou jij graag nog een nail-art willen maken?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!