Nail Challenge – Day 23

22 jun 2013

Als je zo naar buiten kijkt zou je niet zeggen dat de zomer is begonnen. Vandaag heb ik een vrolijke, zomerse nail-art gemaakt. Geïnspireerd door een film, dat is het thema van deze keer!

Over dit thema heb ik een hele tijd nagedacht. Ik wist gewoon niet wat ik moest maken! Uiteindelijk heb ik een kijkje genomen tussen de films die ik dit jaar al gezien heb. Ik had zin in een lekkere zomerse nail-art. Misschien dat je het al kunt raden, maar deze nail-art is geïnspireerd op de film Verliefd op Ibiza.

Ik vind de nail-art goed gelukt buiten de wijsvinger om. Dat moet namelijk de zee voorstellen met een ondergaande zon, ook zie je een stukje strand met handdoeken en de zwarte stipjes zijn mensen haha. Verder zie je nog een zon met vogels en een palmboom. Natuurlijk moet het ‘verliefde’ stuk uit het thema ook nog naar voren komen. Vandaar de hartjes op mijn rnigvinger.

Voor deze nail-art heb ik zoveel lakjes gebruikt dat ik niet eens meer weet welke precies, ongeveer vijftien lakjes in totaal. Van onder andere Misa, Catrice en China Glaze.

Heb jij weleens een nail-art geinspireerd op een film gemaakt?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!