Nail Challenge – Day 24

30 aug 2013

Inspired by a book. Dat is het thema van deze keer! Niet zo heel moeilijk te raden toch lijkt me zo, haha. Wel heb ik er lang over nagedacht omdat ik in eerste instantie dacht aan een verhaal van een boek op m’n nagels maken. Toch ben ik voor de “newspaper nails” gegaan.

Ik vond het wel eventjes spannend, dit is namelijk de eerste keer dat ik dit probeerde. Ik vind het er altijd heel erg leuk uit zien, maar wist niet precies hoe het in zijn werk ging. En guess what? Het is eigenlijk gewoon hartstikke simpel!

Bij mijn middelste vingers ging het even mis, je kunt duidelijk zien dat ik het daar twee keer heb geprobeerd. Ik heb geen pure alcohol gebruikt omdat ik dat niet in huis had. Ik heb gebruik gemaakt van gedesinfecteerde hand cleanse gel, het grootste bestanddeel daarvan is namelijk alcohol. Dit heb ik over mijn nagel gesmeerd en daar gewoon een stukje krant tegen aangedrukt. It’s as simple as that!

De kleur nagellak die ik op heb, is een van mijn favoriete nude, beige kleurtjes. Het is er eentje van Misa, genaamd Peachy Keen.

Wat vind jij van de “newspaper nail-art”?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!