NAILS | Blue And A Half Man

28 sep 2014

Ik heb weer enkele nieuwe Catrice nagellak in mijn bezit! Dit is een nagellak die nog niet zo lang in de winkels ligt, hij is pas toegevoegd aan het Catrice schap! Kijk mee naar Catrice, Blue And A Half Man!

Dit vind ik een perfecte lak voor het najaar. Wat donkerder, maar niet té donker. Ook vind ik de nagellak een gaaf effect hebben. Een soort metallic, maar toch niet helemaal.

Sowieso ben ik gek op blauwe nagellak. Er zijn een hoop verschillende tinten die ik mooi vind. Van lichte minty kleurtjes tot wat donkere kleuren, zoals deze. Je moet wel echt minimaal twee laagjes aanbrengen. Het eerste laagje dekte totaal niet, je zag alleen wat glitters op mijn nagels en een blauwe waas. Voor het beste resultaat heb ik drie laagjes aangebracht, dat vond ik het mooist!

Over het kwastje ben ik wat minder te spreken. Er steken haartjes uit en daardoor lakt het niet zo fijn. Ik kan proberen om het een beetje bij te knippen, maar toch jammer! Ook lakt deze lak ietwat streperig, maar niet zoveel als ik had verwacht. Fijn!

Catrice nagellak is verkrijgbaar voor € 2,99 bij onder andere het Kruidvat

Wat vind jij van deze kleur? Is het een lak die je zelf ook zou dragen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!