NAILS – Catrice | 2x Luxury Lacquers

24 apr 2014

Eindelijk heb ik er twee in mijn bezit! Beter laat dan nooit, ik heb het over de Catrice Luxury Lacquers. Bijna overal waar ik kwam waren de kleuren die ik graag wilde uitverkocht. Ik laat jullie twee prachtige kleuren zien!

Ik vind de Luxury Lacquers van Catrice echt te gek, zoveel mooie kleurtjes! Ik was nog even aan het twijfelen, maar heb besloten om deze twee mee te nemen. Ik heb het gevoel dat er dadelijk een goede actie komt, zoals 1+1 gratis, dan scoor ik er nog meer!

01 Holo Manolo


In het zonlicht


In de schaduw

Ik wist zeker weten dat ik deze kleur wilde hebben. Nouja kleur, het zijn er eigenlijk een hele hoop door elkaar! In het zonlicht vind ik hem echt prachtig, in de schaduw valt hij me tegen. Dit had ik op andere blogs al voorbij zien komen, maar toch weerhield dit me er niet van om dit prachtige lakje aan te schaffen. Komende tijd gaat de zon genoeg schijnen als het goed is, dus dan heeft deze lak genoeg kans om te schijnen op mijn nagels!

08 Waikiki Peach


In het zonlicht


In de schaduw

Deze lak zag er in het flesje prachtig uit. Uiteindelijk op mijn nagels ook, maar daar waren wel vier(!) laagjes voor nodig. Dit had ik kunnen verwachten met zo’n kleur, maar ik dacht dat het door de ‘sand’ structuur beter zou dekken. Helaas is de lak verder best transparant. Don’t get me wrong, ik ben heel enthousiast over deze lak. Eenmaal dekkend is het echt een hele mooie kleur! Het kleurtje vind ik heel apart. Tussen oranje en koraal in, erg tof!

Nog even een minpuntje over beide lakjes: het kwastje. Deze lakt totaal niet fijn. Hij is te dik en er steken veel haartjes uit. Dat is dus een verbeterpuntje! Over de lijn ben ik wel enthousiast. Ik ben gek op wat apartere lakjes, dus daarvoor zijn deze lakjes erg geschikt. Ze bevatten allemaal aparte texturen, super leuk. Vooral de holo lakken spreken mij erg aan!

Wat vind jij van de Luxury Lacquers van Catrice?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!