NAILS | Catrice – “Barely Pink”

11 mrt 2015

Toen ik thuis kwam met de blauwe variant, had ik vrijwel gelijk spijt dat ik deze roze kleur niet had meegenomen. Toen ik weer eens in de winkel was, nam ik deze dus gelijk mee.

Hoe gek ik ook ben op lakken die eruit springen, ik kan even blij worden van een prachtige, neutrale lak. Deze roze kleur is chique, classy en past bij alles. Het maakt niet uit welke kleding ik aan heb of voor welke gelegenheid het is.

De nagellak lakt prima, eigenlijk net als de blauwe kleur. Het is immers precies hetzelfde kwastje. Omdat het zo’n lichte kleur is, heb ik wel meer laagjes nodig. Voor het perfecte resultaat heb ik drie laagjes aangebracht. Gelukkig droogt de lak erg snel, dus dat geeft geen problemen.

Hier zie je nog beter hoe de kleur werkelijk overkomt. Bovenstaande foto is namelijk genomen met flitser. Het is echt een schattige, lichtroze kleur. Ik heb al zo’n kleur die hierop lijkt, van Rimmel. Deze vind ik ook te gek.

Ben jij op zoek naar een mooie kleur nagellak die over al bij past? En houd je ook van roze? Dan is dit een goede lak voor jou. Je handen en nagels zien er verzorgd uit, de kleur is niet te opvallend.

Dit is een limited edition nagellak en deze scoor je voor € 2,99

Vind jij deze nagellak ook zo mooi?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!