NAILS | Catrice Holo Lacquers

14 mei 2014

Ik ben gek op holografische nagellak! Het kan mij niet apart en glitterig genoeg zijn. Met deze collectie van Catrice ben ik dan ook erg blij. Ik had al een holografische lak uit deze lijn en schafte er laatst nog twee aan. Deze twee laat ik vandaag aan jullie zien!

Bij ‘mijn’ Kruidvat lagen deze Luxury Lacquers al in de kortingsbakken. Dit terwijl ze nog niet eens zolang in de winkel liggen. Dat kan dus per winkel verschillen. Dit was voor mij wel mooi meegenomen. De kleuren die ik wilde waren er nog én ze waren goedkoper. Ideaal!

HOLOMANIA – ApHolo 7

Ik heb geprobeerd om de kleur zo goed mogelijk vast te leggen, door te fotograferen in verschillende soorten licht. Daglicht, schaduw, fel zonlicht… Ik denk dat het goed gelukt is! Op de eerste twee foto’s kun je zien hoe de lak er normaal uit ziet. De laatste foto is gemaakt in fel zonlicht. De kleur komt in dat felle zonlicht echt prachtig naar voren! Door alle glitters lijkt het zelfs wel een beetje een sand structuur te hebben. Over deze kleur ben ik erg enthousiast. Deze kleur heeft dan ook heel lang op mijn nagels gezeten. Ik bleef maar naar m’n nagels kijken!

HOLOMANIA – Plum Me Up Scotty

Dit is weer gelijk een heel andere kleur. Bij de vorige lak zag je duidelijk de blauwe/groene kleur naar voren komen. In deze nagellak zie je een hele hoop kleurtjes terugkomen! Op de eerste foto lijkt de kleur wat meer grijs, terwijl hij echt iets meer paars is. Ook zie je veel gouden, bruine, zilveren en koperen invloeden terug in de lak. Beide lakjes dekken prima in twee laagjes. De houdbaarheid is ook goed. Ik heb de blauwe lak erg lang gedragen, hij bleef zo’n 3 tot 4 dagen zonder chips op de nagels zitten. Wel had ik er een topcoat overheen gedaan.

Er zitten in totaal vier holografische lakken in deze collectie. Ik heb er drie in mijn bezit! Benieuwd naar de andere kleur? Klik dan even hier.

De lakjes kosten € 3,59 per stuk, maar liggen in sommige Kruidvat filialen ook al in de kortingsbakken voor € 2,50 per stuk.

Wat vind jij van deze holografische lakjes? Ben je er net zo tevreden over als ik?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Zelf heb ik niet zo heel veel met glitternagelakjes, ik vind het vaak iets ….te!….Opvallend vind ik wel dat ik de kleurtjes van de holografische lakjes, op zich wel haast altijd erg mooi vind…ook bij deze lakjes heb ik dat…

  2. Ah ze zijn zo mooi! :)

    Ik zie trouwens helemaal niets in je sidebar staan als ik een artikel lees. Als ik naar de home pagina ga, dan zie ik wel alles in de sidebar :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!