NAILS | Catrice – “Pure Blue”

4 mrt 2015

Toen mijn ogen vielen op de nieuwe Catrice collectie, sprong deze lak er voor mij echt uit. Ik twijfelde tussen deze en nog een roze kleur. Uiteindelijk nam ik deze mooie, lichtblauwe lak mee naar huis.

Deze nagellak doet me denken aan de lente! Altijd een feestje zo’n leuke kleur op je nagels. Het is een lichte kleur, maar daar houd ik wel van. Zo’n kleur als deze had ik ook nog niet, dus het is in ieder geval een aanwinst voor mijn nagellak stash!

Het kwastje lakt prima en de kleur dekt ook goed. Wel had ik twee laagjes nodig, maar dat valt te verwachten bij zo’n lak. Sowieso vind ik bijna elke nagellak wel mooier met een extra laagje.

De kleur zit nu vier dagen op mijn nagels. Op mijn linkerhand zit alles er nog perfect op. Bij de rechterhand zijn er toch wel enkele chips die opvallen. Dit resultaat krijg ik zonder topcoat, al met al ben ik daarmee onwijs blij. Meestal haal ik na zo’n vier tot vijf dagen ook altijd mijn nagellak eraf, om er een andere kleur op te doen. Dus ik vind het niet erg dat het dan wat begint te chippen.

Ik ben enthousiast! Ook ga ik zeker weten nog terug naar het Kruidvat om deze roze kleur te halen, hier ben ik namelijk ook een beetje verliefd op geworden.

Dit is een limited edition nagellak en deze scoor je voor € 2,99

Wat vind jij van deze nagellak? Heb jij nog iets gehaald van deze limited edition?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!