NAILS | Catrice – Stars & Stories

21 sep 2014

Een tijdje terug kocht ik twee mooie lakjes van Catrice. Ik kocht er enkele van de normale lijn, maar ook van de ‘Million Brilliance’ lijn. Dit zijn de vierkante flesjes! In dit artikel laat ik de eerste lak aan je zien, een prachtige gouden lak met mooie glitters!

Ik ben gek op dit soort bijzondere nagellak. Inmiddels heb ik zoveel nagellak in mijn stash dat ik dus eerder kies voor bijzondere lakken die ik nog niet heb. Ik ben dus heel blij met deze ‘Million Brilliance’ lijn van Catrice, prachtige kleuren!

Eén laagje is bij deze lak niet genoeg, maar dat had ik ook verwacht. Dat is vrijwel nooit zo bij dit soort nagellak. Nu vind ik het niet erg om nog een laagje aan te brengen, bij normale lak breng ik ook altijd al twee laagjes aan. Bovenstaande foto is het resultaat na één laagje.

Toen ik deze nagellak op mijn nagels had, bleef ik maar naar mijn nagels staren, zo mooi vond ik het! Het enige nadeel vond ik het eraf halen van de nagellak. Als je genoeg laagjes aan hebt gebracht, kun je het er zo af trekken (niet dat dit erg goed is voor je nagels). Anders gaat het er een stuk moeilijker af.

Ik vind deze lak in ieder geval erg chique staan. Ook mooi om de rest van je nagels zwart, beige of in een andere kleur te lakken. Dan kun je deze lak gebruiken als accentkleur op de ringvinger.

Wat vind jij van deze lak? Heb jij al nagellak van deze lijn ingeslagen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!