NAILS | Inglot 360

26 mrt 2015

Voor het eerst probeerde ik eens nagellak van Inglot uit. Er was een mooie korting op, goede gelegenheid om het eens uit te testen. Ik kocht enkele roze kleuren, schattige kleurtjes die toch allemaal erg verschillend zijn.

Dit is een felroze kleur, niet te licht maar ook zeker niet te donker. Het is een perfecte kleur voor de zomer, wanneer de zon lekker schijnt. Natuurlijk kunnen dit soort kleuren altijd, maar het doet mij echt denken aan de zon. Het komt dan ook mooi uit dat de lente net is begonnen.

Wat zijn die potjes groot, dat viel mij gelijk op. Er zit 15 ml in één potje. Ter vergelijking: in een potje Catrice nagellak zit 10 ml. Daar kun je wel héél vaak je nagels mee lakken. Verder is het een mooi en strak potje. Zwarte doppen vind ik over het algemeen mooier dan een witte kleur.

De dekking is heel goed, met één laagje zit je eigenlijk al goed. Om het nog net iets beter en mooier te laten dekken, breng ik wel altijd een tweede laagje aan. Oogt gewoon net wat strakker.

Ik bracht twee laagjes aan, plus nog een topcoat. Ik was héél verbaasd over de houdbaarheid van deze nagellak. Inglot is een goed merk, dus ik hoopte natuurlijk dat de nagellak lang bleef zitten. Gelukkig was dat ook zo! De nagellak hield vier dagen uit zonder chips. Hierna werden de eerste kleine chips zichtbaar. Na zes dagen haalde ik het eraf, maar het zag er nog steeds erg toonbaar uit.

Het enige minpunt dat ik kan ontdekken aan deze nagellak is de naam. Die is er namelijk niet. Enkel wat cijfertjes, niet heel spannend natuurlijk. Daar kan Inglot nog het één en ander aan verbeteren.

Nagellak van Inglot kost normaal gesproken € 9,- maar er zijn nu een hoop kleurtjes in de sale voor € 4,50

Wat vind jij van deze kleur? Heb jij weleens nagellak van Inglot geprobeerd?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!