NAILS | Inner Purple of Trust

31 aug 2014

Deze nagellak heb ik één maand geleden gekocht en heb ik inmiddels al zo’n vier keer op mijn nagels gesmeerd. Dat laat wel zien dat ik deze lak helemaal te gek vind! In dit artikel laat ik deze nagellak van Catrice aan je zien.

Ik pakte deze nagellak uit het schap toen er “sale” was op enkele producten van Catrice. Ik dacht dat deze daar ook bij hoorde, maar hij was gewoon verkeerd in het schap gezet. Vond ik niet erg. Ook al was ‘ie niet in de actie, de kleur vond ik prachtig. Deze nagellak ging dus met mij mee naar huis.


Met flits


Zonder flits

Vrijwel iedereen zal de nagellak van Catrice wel herkennen. Ze zitten in mooie ronde potjes met een zwarte dop. Heel simpel, maar goed, voor een nagellak is dit natuurlijk helemaal prima. Het kwastje is in principe oké, de vorm is goed. Hiermee kun je bijna in één keer je hele nagel bedekken. Bij dit kwastje steken er echter een paar haartjes uit. Dat lakt wat minder fijn. Je kunt dit natuurlijk bij knippen met een schaar, of gewoon iets voorzichtiger lakken.

Ik ben overigens niet de enige die deze kleur prachtig vind! De kleur is verkozen tot ‘color of the year’. Dit zie je namelijk onderaan de naam staan bij de schappen. Ik snap helemaal waarom deze kleur zo geliefd is. Het is een prachtige vampy, plum paarse kleur. Deze kleur is echt te gek. Wel wat meer een kleur voor het najaar, maar goed – het najaar staat al bijna voor de deur. Ik ga deze kleur nog erg vaak dragen, dat weet ik wel!

Catrice Ultimate Nail Lacquer is te koop voor € 2,99 bij het Kruidvat

En, heb ik je enthousiast gemaakt? Wat vind jij van deze kleur?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!