NAILS | Max Factor – “Glam Green”

25 feb 2015

Sinds mijn nagels weer gegroeid zijn, vind ik het leuk om eens per week nagellak swatches te laten zien op mijn blog. Dit maal is het weer de beurt aan een Max Factor lak, maar dit keer een groene kleur met een mooi effect! Benieuwd naar mijn bevindingen over deze nagellak? Lees dan snel verder.

Dit is al de derde week op rij dat er een ‘nagellak’ artikel verschijnt op de woensdag, dit wil ik elke week aanhouden! Nail-art, swatches, nieuwe limited editions van bijvoorbeeld Essie, je kunt het elke woensdag vinden op BeautyChef! Op de hoogte blijven? Volg mij dan via Bloglovin’

Goed, over naar de lak. Een tijdje terug kocht ik drie Max Factor Mini lakjes, de laatste hiervan laat ik in dit artikel aan je zien. Het gaat om een lak die de naam “Glam Green” draagt.

De kleur vind ik prachtig, heel mooi! Wel eerder een kleur voor de herfst of winter, in de zomermaanden draag ik liever een wat frissere kleur op mijn nagels. Dit is een kleur die je niet zo vaak ziet en daar houd ik wel van. Hoe aparter de finish, hoe mooier ik de lak vind.

Het kwastje vind ik prima. Zo’n plat kwastje vind ik net iets fijner lakken, maar hier valt ook prima mee te werken. Het is een mini nagellak, maar aan het kwastje valt dat niet af te lezen. Je krijgt er namelijk genoeg product op om je nagel in één keer te bedekken.

Het grote minpunt aan deze nagellak vind ik de dekking. Op de swatches zie je het al een beetje, maar op bovenstaande foto kun je het echt goed zien. Eerst lakte ik mijn wijsvinger, dat ging goed. Daarna werd de lak wat waterig, dit zie je goed bij mijn middelvinger en pink. Voor een perfecte dekking heb je drie laagjes nodig. Je wilt de lagen niet te dik aanbrengen, dus drie laagjes zijn zeker nodig. De dekking is dus gewoon niet in orde en dat is jammer!

Deze Max Factor Mini Nagellak kost € 4,99

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wauuw wat een mooie! Ik heb van deze zelfde lijn ook een paar lakje en die is ook prachtig. Ik merk alleen dat ik die echt als een topcoat moet gebruiken want anders gaat het 4 laagjes kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!