NAILS | Max Factor – “Prussian Blue”

11 feb 2015

Het is koud buiten, op de één of andere manier vind ik een donkere kleur nagellak dan altijd wel erg toepasselijk. Toen ik deze donkerblauwe lak van Max Factor zag, was ik op slag verliefd. Zo’n kleur had ik nog niet!

Toen ik mijn nagellak stash aan het uitzoeken was, kwam ik erachter dat ik nog helemaal niet veel Max Factor nagellak had. Maar één! En dat is niets vergeleken bij mijn stash van zo’n 200 lakken. Ik kocht dus gelijk drie kleurtjes om te testen. In dit artikel laat ik je de eerste kleur zien.

Er is een tijdje geen nagellak artikel verschenen, dat komt omdat mijn nagels té kort waren. Swatches op deze nagels waren gewoon niet mooi, ik wilde dus wachten totdat ze weer lang genoeg waren. Normaal gesproken zie ik ze nog steeds het liefst iets langer, maar dit vind ik ook al een prima lengte in vergelijking met eerst.

Ik koos voor de Max Factor lak in de kleur 37 Prussian Blue. De kleur leek mij prachtig en deed mij denken aan ‘Navy Blue’. Je kunt al een hoop kleuren blauw vinden in mijn stash, maar zo’n donkere als deze had ik nog niet. Het is een mini nail polish, dit betekent dus dat het potje kleiner is, er zit zo’n 4,5 ml in. Dit is de helft van een Catrice lak.

Ondanks het kleine formaat, lakt het niet vervelend. Ik heb het idee dat het kwastje niet eens zo klein is in vergelijking met een normaal kwastje. Wel met vasthouden merk je dat de dop wat minder groot is, dat geeft iets minder houvast. Een potje nagellak maak ik overigens nooit op, dus ik vind het niet erg dat het flesje niet zo groot is.

Voor deze lak had ik twee laagjes nodig, hoewel één dikke laag eigenlijk ook vrijwel alles goed dekte. Toch ga ik dan liever voor twee dunne laagjes. De lak laat zich goed verdelen en lakt erg fijn. De houdbaarheid van de lak? Met een topcoat blijft de lak gerust drie dagen goed zitten. Na vijf dagen waren er chips zichtbaar en toen heb ik een nieuwe kleur opgedaan. Dat zit dus allemaal wel goed.

Deze Max Factor Mini Nagellak kost € 4,99

Wat vind jij van de nagellak van Max Factor?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!