NAILS | Maybelline

27 aug 2014

Een hele tijd terug kocht ik twee prachtige kleuren nagellak van het merk Maybelline. Ze lagen nog lang in mijn ‘te swatchen’ bakje. Laatst pakte ik ze er weer eens bij en ontdekte ik dat het toch wel écht hele leuke kleurtjes zijn.

Ik weet niet precies waarom ik voor deze twee kleuren ging. Ze spraken mij gewoon aan! Zo’n blauwe kleur had ik nog niet en de nude kleur leek mij een perfecte alledaagse kleur. Genoeg gepraat, ik ga ze aan je laten zien!
 

39. Love This Sweater


Foto zonder flits


Foto met flits

Ik weet niet zo goed wat ik van deze lak moet vinden. De kleur is mooi, maar hij is wel erg bleek. Als je een beetje zongebruinde handen hebt, of als je handen van jezelf al getint zijn, staat deze kleur denk ik wel erg mooi. Ik denk dat ik deze maar even terug stop in mijn stash en pas weer na mijn vakantie tevoren tover. Verder brengt de nagellak prima aan en dekt hij ook prima in twee laagjes. De flesjes zijn iets kleiner maar ik vind dat zelf geen probleem. Ik maak toch nooit een heel flesje nagellak op!
 

286. Maybe Blue


Foto zonder flits


Foto met flits

Kijk hier wordt ik dan gelijk een stuk blijer van! Wat een onwijs mooie kleur blauw is dit. Ik vind de kleur prima draagbaar, niet te fel en zeker niet opvallend. Wel opvallender dan een rode of roze kleur natuurlijk, maar hij blijft heel draagbaar. Dit klinkt misschien gek, maar deze kleur nagellak vind ik zo leuk staan bij zo’n medium/lichte spijkerbroek! Deze kleur zal ik vaker op mijn nagels doen. De houdbaarheid van de lak is overigens prima. Deze blauwe lak heb ik zo’n vier dagen op gehad, wel met een topcoat erboven. De lak hield het prima uit en na vier dagen had ik enkele kleine chips.

Conclusie? Heel gemengd. De consistentie van de nagellak vind ik fijn, evenals de houdbaarheid. Verder lakt het kwastje ook fijn en heb je snel de perfecte dekking. De eerste kleur vind ik wat minder, terwijl ik de tweede kleur top vind, maar goed – dat is erg persoonlijk.

De Maybelline Color Show lakjes kosten €3,99 per stuk.

Wat vind jij van deze nagellak? Welke kleur is jouw favoriet?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!