NAILS | Maybelline Color Show

24 aug 2013

Maybelline Color Show lakjes. Ik had ze nog niet! Totdat ik er een tijdje terug een paar cadeau kreeg van mijn lieve vriendje. Vandaag wil ik deze drie kleurtjes aan jullie laten zien. Het zijn echte zomerse kleurtjes! Bevallen ze of niet?

De drie lakjes die ik in mijn bezit heb, zijn alle drie lieflijke kleurtjes. Precies de kleuren die ik graag op mijn nagels draag. De verpakking ziet er goed uit. Er zit 7ml in één flesje. Ter vergelijking: in een Catrice lakje zit 10ml. De flesjes zijn dan ook smaller in verhouding met een hoop andere lakjes.

262. Pink Boom

Pink dat is deze kleur zeker. Het is echt een bubblegum-achtig roze kleurtje. Echt een meisje-meisje kleur. Zelf houd ik daar wel van. De dekking is overigens ook prima. De lak dekt in twee dunne laagjes. Ook overleeft de lak het lang op mijn nagels, wel zo’n 3 dagen zonder topcoat. Dat vind ik erg lang!

Ik vind het een erg schattige kleur, maar het is denk wel een kleurtje die bijna iedereen al in z’n collectie heeft zitten.

110. Urban Coral

Dit vind ik echt een prachtige kleur! Het is een kleurtje tussen rood, oranje en koraal in. In het zonlicht is hij erg fel, binnenshuis neigt hij weer meer naar koraal toe. Erg tof! Je kunt helaas wel ietwat tipwear zijn, voornamelijk bij mijn middelvinger en ringvinger. Bij het andere kleurtje had ik dit niet. Een extra derde laagje is dus geen overbodige luxe.

Ik vind het jammer dat dit lakje niet in twee laagjes dekt, zoals de kleur hiervoor. Wel vind ik dit soort kleuren altijd prachtig, zo’n kleurtje kan echt altijd.

262. Sugar Crystals

Toen ik dit kleurtje zag, had ik echt de hoop dat het een prachtig nude-kleurig lakje zou zijn met enkele shimmers erdoor. Helaas! Deze lak dekt voor geen ene meter. Het is dus niet echt een nagellak te noemen, meer een topcoat. Ik vind de lak verder wel erg leuk, dus laten we eens kijken of hij z’n werk wel goed doet als topcoat…

En ja hoor dat doet ‘ie zeker. Ik vind het een hele mooie topcoat. In het zonlicht zie je voornamelijk gouden shimmers. Binnenshuis zie je dan weer het meest de zilveren glitters naar voren komen. Erg leuk. Je kunt deze topcoat prima gebruiken om een lakje net iets specialer te maken.

De Maybelline Color Show lakjes kosten €3,99 per stuk

Wat vind jij van deze lakjes?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!