NAILS | Meet Me À Paris

4 sep 2014

De laatste tijd heb ik weer een hoop nieuwe nagellak gekocht. Ik hoop dus dat jullie dit soort artikelen een beetje leuk vinden, want er komen aardig wat lakjes voorbij komende tijd. Allereerst deze prachtige nude, ietwat transparante lak.

Deze lak viste ik uit de kortingsbak bij de kassa. De nagellak gaat dus uit het assortiment, dus als je deze nog wilt hebben: ren naar de winkel! Doordat deze lak uit het assortiment gaat, betaalde ik er nog maar € 1,- voor. Budget koopje dus!

Op de foto hierboven heb ik één laagje op van de nagellak. Ik zag al gelijk dat deze nagellak niet de bedoeling heeft om helemaal dekkend te zijn. Het is dan ook een lak van de ‘nude’ lijn van Catrice. Toch vond ik één laagje nog net wat te weinig, ik bracht er dus nog één aan.


Foto zonder flits


Foto met flits

Een tweede laagje maakt de lak nóg net iets mooier. Hierdoor komen de subtiele glitters net wat beter naar voren. Ik bleef maar staren naar mijn nagels, ik vond ze zo mooi! Het leken stiekem net nep nagels door de mooie gloed die erover lag. Vind jij het dus wel fijn om wat op je nagels te dragen, maar houd je niet van een te aanwezige kleur? Dan is deze nagellak echt iets voor jou! Het laat je nagels net wat meer opvallen en het ziet er verzorgd uit.

De lak heet “Meet Me À Paris” en is te vinden in de kortingsbakken. Het kan zijn dat de lak inmiddels uitverkocht is, maar waarschijnlijk kun je hem nog wel vinden. De nieuwe Catrice collectie ligt namelijk ook niet zolang in de winkels. Dat betekent dat de oude producten dus ook nog niet zolang met korting te koop zijn.

Wat vind jij van deze nagellak? Houd jij hier ook van, of ga je liever voor een kleurtje dat wat meer dekt?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!