NAILS | Minter Wonderland

10 sep 2014

Vorige week liet ik je ook al een Catrice lakje zien, genaamd Meet Me À Paris. Dit was niet het enige lakje dat ik meenam uit de sale. Dit prachtige mint kleurtje moest er ook aan geloven. Als ik deze kleur zie denk ik gelijk aan ijs, sneeuwvlokjes en inderdaad winter wonderland!

Catrice geeft altijd leuke namen aan haar lak en ook dit keer heeft ze het weer goed gedaan. Zoals ik al zei deed deze lak mij inderdaad denken aan een winter wonderland. Tegelijkertijd is het een minty kleurtje, vandaar: ‘Minter Wonderland‘.


Met flits

De nagellak is precies zoals ik van Catrice gewend ben. Het kwastje lakt prima en de kleur is mooi. De dekking is gemiddeld. Het is een lichte kleur, dus je zult wel minimaal twee laagjes nodig hebben. De eerste laag was niet erg dekkend, maar na een tweede laagje zag het er perfect uit.

Als je snel bent kun je deze misschien nog scoren, hij ligt in de kortingsbak voor € 1,-! En als je dan toch nagellak aan het scoren bent: alle nagellak bij Kruidvat is momenteel 1+1 gratis! (m.u.v. Max Factor en Essence led-lamp).

Wat vind jij van deze nagellak?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!