Nails of the day – Lilactric

24 jul 2014

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een nagellak swatch aan jullie heb laten zien. Mijn nagels zijn eindelijk voldoende gegroeid en weer mooi genoeg om op de foto te zetten. In dit artikel laat ik een Catrice lakje aan je zien!

Haha, sorry, het is wel een overload aan Catrice producten de laatste tijd. Binnenkort alleen nog een review van een make-up palette en dan ben ik er voorlopig even klaar mee hoor! Ik ben ook gewoon zo blij met de spulletjes die ik in de sale heb gekocht. Deze wil ik graag aan jullie laten zien voordat ze niet meer verkrijgbaar zijn. Hetzelfde geldt voor deze prachtige nagellak.

Het potje is wat we gewend zijn van Catrice, ziet er gewoon prima uit. Het kwastje is redelijk dik waardoor het lakken van je nagels gemakkelijk gaat. Daarvoor dus alvast pluspunten.


Foto met flits


Foto zonder flits

Dan nu waar het om gaat: de kleur. Deze vind ik prachtig! Ik vind het lastig om de kleur te omschrijven, maar ik zal een poging wagen. Het is een lila kleur met enkele gouden én zilveren invloeden erin. Het heeft iets weg van een metallic finish, maar dat is ’t toch niet helemaal. Futuristisch, dat is denk ik het perfecte woord voor deze nagellak.

Een erg leuk kleurtje om te dragen in de zomer, het is namelijk een schattige kleur. Enige nadeel: doordat de kleur zo licht is, dekt de kleur wat minder goed. Op bovenstaande foto’s heb ik drie laagjes aangebracht voor een perfecte dekking. Twee laagjes zou eventueel ook kunnen maar dan zie je er nog wel wat nagel door heen. In principe niet erg met zo’n kleur maar het is maar net waar jij van houdt!

“Lilactric” is te koop bij het Kruidvat of Trekpleister. Deze kleur gaat uit het assortiment dus is nu te koop voor €1,50!

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!