NAILS | Rituals – Mojito

2 nov 2013

Ik houd van minty lakjes! Al een hoop nagellak heb ik laten zien op mijn blog, maar nog nooit een lakje van Rituals. Deze heb ik voor mijn verjaardag gehad en wil ik nu graag aan jullie laten zien.

Ik was nog niet bekend met de lakjes van Rituals. Wel met andere producten van hen, maar de lak was me eerlijk gezegd nog nooit opgevallen. Toen ik deze lak voor mijn verjaardag kreeg, kon ik dan ook niet wachten om hem te proberen. Helaas moest ik toch even wachten vanwege SensatioNail.

Toen ik dan eindelijk de kans had om de lak op te brengen was ik blij verrast. De structuur van de nagellak is erg fijn. Ook dekt de lak prima. Hier was ik van tevoren nog niet zo zeker van, vanwege de lichte kleur. Gelukkig dekt de nagellak prima na twee laagjes.

Het is een redelijk klein potje, er zit 6 ml in. Voor mij is dit genoeg, ik maak een nagellak toch nooit op. Het is eigenlijk een echt zomers kleurtje. Maar in deze tijd hebben we denk allemaal wel behoefte aan wat zon, dus deze nagellak kan ook prima nu gedragen worden, vind ik althans.

Deze Mini nagellak van Rituals kost €5,- per flesje

Heb jij al ervaring met de nagellak van Rituals?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!