NAILS | Sinful Colors

3 aug 2014

Vandaag een artikel met niet zo veel woorden, maar wel met erg mooie plaatjes. Deze nagellak is namelijk zo mooi! Genoeg gepraat, ik ga de lakjes snel aan jullie laten zien.

Niet elke Kruidvat heeft een Sinful Colors schap. Ik was dus ook erg blij toen ik deze tegen kwam bij mij in de buurt. Het kiezen was echter wat lastiger! Er waren zo onwijs veel leuke kleuren. Uiteindelijk ging ik voor deze twee kleuren met een hoop glitter.

Nail Junkie


Met flits

Deze lak bevat chunky glitters die wat grof zijn. Gelukkig niet té groot, want het brengt niet onaangenaam aan op je nagel. Voor zo’n lak brengt het nog redelijk egaal aan. De kleur vind ik prachtig! Wel had ik aardig wat laagjes nodig voor een goede dekking, wel minimaal drie! Je zou er ook voor kiezen om deze boven een groene of blauwe nagellak aan te brengen, dan is het eerder een soort topcoat.

Frenzy


Met flits

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: helaas heeft deze lak nog meer laagjes nodig. Ik heb vier laagjes moeten gebruiken om deze dekking te krijgen! Zelf vind ik het niet mooi als je er nog een stukje nagel door heen ziet. Het wordt niet verkocht als topcoat, maar gewoon als nagellak, daarom vind ik dat wel echt een no-go eigenlijk. Hierdoor blijft de lak ook minder goed zitten. Doordat het er zo dik op zit, kun je het er in één beweging af trekken.

Zoals je merkt heb ik dus een beetje gemengde gevoelens over deze lak. De kleuren vind ik tof, maar de dekking? Nee, niet oké! Ik ben wel benieuwd geworden naar de andere, creamy, kleuren. Hopelijk dekken deze wat beter. Binnenkort zal ik er nog een paar kopen!

Deze nagellak is te koop in verscheidende Kruidvat filialen voor €1,99 per stuk

Wat is jouw mening over deze nagellak?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ze zijn prachtig, ja inderdaad, daar is niets teveel mee gezegd.
    Maar ik ben heel eerlijk en recht door zee als ik zeg: ik koop geen lakjes die meer lagen nodig hebben dan 2. 2 lagen vind ik méér dan voldoende voor nagellak. Erg he hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!