NEW FAVORITE | Baggy jeans

6 mrt 2014

Ik had nieuwe spijkerbroeken nodig! Normaal kies ik standaard voor de ‘skinny’. Toen zag ik wel een hele leuke broek liggen, ik zag alleen niet dat ’t model ‘baggy’ was. Het zat super lekker en stond ook erg leuk! Ik heb hem gekocht en ben er enthousiast over.

Ik vind het alleen nog wat moeilijk combineren. Ik denk dat het sowieso leuk is als het gecombineerd wordt met een normaal truitje, in ieder geval geen baggy trui. Zelf had ik mijn enkel laarsjes eronder aan en dat stond onwijs leuk! Ik heb enkele plaatjes opgezocht ter inspiratie.

Dit is de spijkerbroek die ik heb gekocht. Als ik hem aan heb, valt hij voornamelijk aan de bovenkant redelijk wijd. Het kruis hangt iets lager maar niet te veel. Té baggy is ook weer niets voor mij, haha.

Sommige broeken van deze LookBook inspiratie zijn wel erg baggy, maar ’t gaat om het idee, haha. Je kunt het op zo veel leuke, verschillende manieren combineren. Je kunt het heel stoer houden of er juist iets van maken met veel klasse, zoals de eerste foto met het gele shirtje.

Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie opgedaan! Binnenkort zal ik wel een outfit post plaatsen met mijn nieuwe broek, wanneer ik enkele combinaties heb uitgeprobeerd.

Wat vind jij van de baggy jeans?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Tof dat je heb gekocht heb! Ik heb zelf ook een baggy broek die niet al te baggy is, mijn kont verdwijnt er anders helemaal in hihi
    Leuke inspiratie foto’s daar heb ik zelf ook nog wat aan ;-)

  2. Ik vind ze heel leuk staan! Zeker als ik die lookbooks bekijk, maar helaas denk ik dat het bij mij niet echt flatterend zou staan… Ik ben benieuwd naar jouw look met een baggy jeans ;-)

  3. Baggy Jeans, ik hou ervan! Het zit volgens mij ook heerlijk! Helaas lijk je er ook al heel snel best klein in na mijn idee, dus dat houdt me wel tegen om zo´n jeans te dragen, maar wat kan ik uren naar de inspiratie (lookbook) er van kijken :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!