New in: blazers

8 jul 2012

Ik heb laatst twee leuke blazers gekocht. Ik was al een tijdje op zoek naar gekleurde blazers en nu heb ik ze eindelijk gevonden. Ik ben er zo blij mee, dat ik ze aan jullie wil laten zien in dit artikel.

 
 
 
 
Al een hele tijd was ik op zoek naar gekleurde blazers. Ik hoorde dat ze ze bij de H&M hadden. Elke keer als ik in de stad was, ging ik naar de H&M, maar elke keer zag ik ze niet hangen. Toen liep ik in de V&D en zag ik opeens allemaal leuke blazers hangen.

Ik had er vier aangepast: deze blauwe en roze, een witte en een mintgroene. De mintgroene was m’n favoriet, maar was er helaas niet meer in mijn maat. Omdat ik aan het sparen ben voor de vakantie, mocht ik er mezelf maar twee uitzoeken. Uiteindelijk heb ik dus gekozen voor de lichtroze en blauwe.

Toen ik deze blazer zag hangen, was het meteen liefde op het eerste gezicht. Deze kleur is echt fantastisch, lekker fel, maar ook weer niet té fel. Ik was al heel lang op zoek naar zo’n kleurtje. Het is een lekker stofje; voor 95% katoen, hij zit heel erg lekker. Zo’n felle blazer kan je hele outfit opvrolijken, dat vind ik erg leuk.

Dan komen we aan bij de tweede blazer. Ik wist eerst niet zeker of deze kleur mij wel zou staan, want ik ben namelijk best bleek. Ik dacht dat deze kleur mij misschien nog bleker zou maken. Toen ik hem paste, was het meteen m’n favoriet. Zo’n leuk, zacht, roze kleurtje. Deze kleur kan zowat overal bij! De mouwen vind ik ook erg leuk. Daar zit een leuk stiksel in, waardoor het lijkt alsof ze een beetje ‘opgestroopt’ zijn.

Een outfit met de roze blazer hebben jullie in het artikel van mijn propedeuse kunnen zien, namelijk hier.
Van de turquoise blazer kunnen jullie ook nog een outfit verwachten. Waarschijnlijk met de roze blazer ook nog één, want ik heb hem heel erg vaak aan!

Deze blazers heb ik gekocht bij de V&D, ze zijn van het merk LIV. Eerst kostten ze €45,- maar ze waren afgeprijsd naar €29,- per stuk. 

Heb jij ook zo’n leuke gekleurde blazer in je kast hangen? En hoe combineer je die dan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. I lalalalalove blazers! Het maakt je outfit net wat meer af, daarnaast is hij ideaal voor in de zomer, heb je het warm, doe je hem even uit. Koud? En weer aan, zonder dat je halfnaakt rond hebt gelopen. :’) Mooie kleuren heb je gekozen. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!