NEW IN | The Body Shop

2 feb 2014

Eigenlijk had ik niets nodig van The Body Shop, maar ik kon het toch niet laten om iets te bestellen toen ik die gigantische sale zag! Ik had namelijk al een tijdje een product op het oog dat nu wel erg goedkoop werd. Ook heb ik iets besteld voor een winactie!

De levering was redelijk snel. Alleen was het wel een vervelende bezorgtijd, het zou namelijk worden bezorgd tussen 9 en 5! Uiteindelijk kwam het rond half vijf aan.

Shimmer Bauble Poederparels

Laten we maar meteen met het pareltje beginnen, dit was de reden dat ik een bestelling plaatste. Ik vond deze parels namelijk al gelijk mooi toen ze rond Kerst in de winkels kwamen te liggen. Minpunt: ik vond het product veel te duur – €25,! Toen ik dit product voor maar €7,50 in de webshop zag staan, twijfelde ik natuurlijk geen moment. Simpel gezegd zijn het poederpareltjes voor een subtiele, maar prachtig verhelderende gloed.


Product zonder flits


Product met flits

Ik vind de eerste foto zonder flits zó mooi, de kleuren komen erg goed over. Op de tweede foto komt de prachtige glinstering juist goed tot zijn recht. Zoals je kunt zien zijn het verschillende kleurtjes, maar uiteindelijk zie je daar niets van terug.

Het product op de huid. Je ziet dat het erg veel glinstering af geeft. Ik heb het product ook al gebruikt op mijn gezicht en ik vind ‘m mooi. Hij geeft voldoende shimmer af maar niet té veel. Ideaal! Hij is wel wat aan de koele kant, moet je wel van houden. Ik heb expres gekozen om het product nu wat uitgebreider te bespreken en niet in een review, het product zal namelijk binnenkort uit de webshop/winkels verdwijnen!

Vitamin E Hand & Nail Treatment

Er was een code die je in kon vullen waardoor je een product ter waarde van €11,- gratis bij je bestelling kreeg. Het product zelf was een verrassing. Uiteindelijk bleek het deze hand/nagel treatment te zijn. Altijd handig om te hebben, of om mee te nemen in je tas. Ik kan hem alleen niet vinden op de site, dus ik denk dat deze ook uit het assortiment is.

Het product zelf. Het is niet wit zoals je misschien zou denken, maar het is lichtroze. Ik vind het lekker ruiken, niet zo ‘chemisch’. Ook smeert de crème fijn uit. Er blijft geen vettig laagje achter, de crème trekt erg snel in. Mijn handen worden er lekker zacht van. Ik heb nog niet gemerkt of het echt iets voor mijn nagels en/of nagelriemen doet.

Lip Balms

En dan het leukste gedeelte voor jullie waarschijnlijk, de lip balms. Deze heb ik namelijk gekocht voor een winactie, ik vond ze er zo leuk uit zien. Er was keus uit verschillende smaken. Ik heb gekozen voor de volgende twee smaken: Plum & Pink Berry

Deze heb ik dus natuurlijk niet open gemaakt en getest, deze blijven lekker dicht. Ik ga ze namelijk aan één van jullie weggeven. De winactie zal komende dinsdag online komen. Dus als je graag mee wilt doen, kom dan dinsdag zeker even terug… Het enige wat je hoeft te doen is mij te volgen op Bloglovin‘ simpel toch!

Heb jij nog wat gescoord in de sale bij The Body Shop?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!