NEW IN | The Body Shop #2

8 nov 2014

Eerlijk is eerlijk, ik bestel niet zo vaak bij The Body Shop. Ik heb al een hele voorraad met zeepjes, douchegel en dergelijke. Als er een goede sale is, kan ik dat niet aan mij voorbij laten gaan. Vandaar dat ik enkele dingen heb besteld!

Op drie items kreeg je 50% korting, dus dat was een mooie gelegenheid om enkele producten te bestellen waar ik al langere tijd benieuwd naar was. Ik bestelde een haarmasker omdat ik de haarmaskers van The Body Shop altijd heel fijn vind. Verder gooide ik de Instablur in mijn mandje en tot slot koos ik nog iets van de Fijian Water Lotus lijn.
 

Fijian Water Lotus Perfume Oil

Toen ik de eerste berichten zag verschijnen over deze lijn werd ik gelijk enthousiast. De lijn is onlangs verschenen en nog niet zo heel oud! Ik ben gek op frisse geuren. Als ik deze in de winter draag, doet het mij denken aan de zomer, perfect ook nog voor deze tijd voor het jaar. Ik koos voor een Perfume Oil. Dit is een heel geconcentreerde substantie. Hierdoor heb je er maar een klein beetje van nodig om de hele dag lekker te ruiken. Het flesje is dan ook erg klein en bevat (maar) 15 ml.

Dit flesje met Perfume Oil is te koop voor € 12,-
 

Rainforest Moisture Hair Butter

Een hele tijd terug, toen ik met mijn oma in Londen was, kocht ik een haarmasker bij The Body Shop. Hier was ik toen erg blij mee en ik baalde dan ook toen ‘ie op was. Om de één of andere reden heb ik nooit een nieuwe gekocht. Ik zag dat dit een bestseller was, dus ik koos voor dit haarmasker. Dit masker zorgt voor zijdezacht, glanzend haar dat minder klit. Het is voor droog en beschadigd haar en je hoeft ‘m maar één keer per week te gebruiken. De substantie is fijn, niet te dik en niet te dun.

Deze Hair Butter is te koop voor € 12,50
 

All-in-One™ InstaBlur™

Dé perfecte huid, net alsof het gephotoshopt is. Het egaliseert, matteert en zorgt ervoor dat make-up langer houdt. Maar het belangrijkste is misschien nog wel: het product zorgt ervoor dat de poriën minder zichtbaar zijn, ze zijn een stuk kleiner. Rondom mijn neus en op mijn wang heb ik wel zichtbare poriën en dat ziet er gewoon niet heel mooi uit. Ik heb hem al even snel uitgetest en moet zeggen dat je wel resultaat ziet. Ook voelt mijn huid heerlijk glad aan na gebruik van deze Instablur. Voor een betere mening moet ik deze nog langer testen, maar dat lees je allemaal terug in de review over een tijdje!

De All-in-One™ InstaBlur™ bevat 25 ml en is te koop voor € 15,-
 

Heb jij al ervaring met één van deze producten? Naar welk product ben jij het meest benieuwd en wil jij het liefst het snelst een review zien?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!