NIEUW: Palmer’s Hand Cream

1 dec 2013

In de winter wordt de huid droger als gevolg van temperatuurswisselingen, winterkou en droge vrieslucht. Handen hebben extra te lijden, want deze worden het meest aan de buitenlucht blootgesteld. Palmer’s heeft twee nieuwe handcrèmes die handen vertroetelen in koude tijden!

Palmer’s Cocoa Butter Formula Intensive Relief Hand Cream

Palmer’s Cocoa Butter Formula Intensive Relief handcrème biedt effectieve en langdurige verlichting voor zeer droge, jeukende en geïrriteerde handen. De luxe, romige formule hydrateert intensief dankzij de toegevoegde urea, een ultieme moisturizer. Hoge concentraties cacaoboter, soja- en haverextracten verzachten en kalmeren de gevoelige en geïrriteerde huid. De unieke geurvrije formule brengt de huid weer in perfecte conditie. Handen zien er verzorgd uit en voelen zacht, gezond en glad aan. Masseer de handen dagelijks naar behoefte met Palmer’s Cocoa Butter Formula Intensive Relief handcrème. De formule is geur- en parabenenvrij.

Consumentenadviesprijs: € 3,89

Palmer’s Cocoa Butter Formula Fast Absorbing Hand Cream

Deze handcrème is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de normale tot droge huid. Palmer’s Cocoa Butter Formula Fast Absorbing handcrème biedt onmiddellijk verlichting voor droge, oncomfortabel aanvoelende handen. De lichtgewicht formule met pure cacaoboter werkt ultiem verzachtend en toegevoegde urea en glycerine hydrateren de huid intensief, zonder een vettig gevoel achter te laten. Handen zijn in no time weer zacht, glad en mooi verzorgd. Ook deze formule is geur- en parabenenvrij.

Consumentenadviesprijs: € 3,39

Palmer’s handcrèmes en het overige huidverzorgingassortiment zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogisterij.

Wat vind jij van de handcrèmes van Palmer’s?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!