Limited Edition: Catrice SpectaculART

7 nov 2012

Dit persbericht heb ik al een tijdje binnen. Toch wil ik er nog even aandacht aan schenken, want deze leuke collectie ligt bijna in de winkels.

Zelf vind ik het altijd fijn om even van tevoren te zien welke nieuwe collectie er binnenkort in de winkels komt. Zo weet ik precies wat ik wil hebben. Als ik dat persbericht al een tijd terug gelezen heb, dan vergeet ik het vaak! Als het goed is liggen de producten óf net in de winkel, óf komen ze eraan!

Catrice SpectaculART


SpectaculART by CATRICE – Lashes To Impress
Individuele wimpers, in drie verschillende wimperlengtes. Deze kunnen tussen de eigen wimpers worden aangebracht met wimperlijm. Het resultaat is fantastische, volle wimpers.

Consumentenadviesprijs: €3,99


SpectaculART by CATRICE – Mousse Blush
Deze zachtroze blush geeft de wangen een natuurlijke glow en heeft een medium dekking. Door de textuur is deze blush erg gemakkelijk aan te brengen.
Verkrijgbaar in: 01 Holi Hai

Consumentenadviesprijs: €3,99


SpectaculART by CATRICE – Highlighting Powder
Deze highlighter heeft een zijdezachte poedertextuur en bevat prachtige pigmenten. Deze pigmenten schijnen licht te reflecteren. Zo trek je wel de aandacht naar je toe!
Verkrijgbaar in: 01 Artfully Lustrous

Consumentenadviesprijs: €4,59SpectaculART by Catrice – Pure Chrome
Dit is het absolute hoogtepunt van deze limited edition. Allereerst is de uitstraling al erg bijzonder – een prachtige tweedlook, gevat in een innovatief 3D design. Voor verleidelijke en intense make-up.
Verkrijgbaar in: 01 So Precious – 02 Bombay Bauble – 03 Treasure It en 04 Artfully Lustrous

Consumentenadviesprijs: €3,99 


SpectaculART by CATRICE – Superfine Eyeliner Pen
Iedereen wil natuurlijk een prachtige dunne lijn creëren rond haar oog. Met deze eyeliner pen van Catrice is dat een piece of cake. Deze eyeliner heeft een superdunne vilten tip. Superfijn en langhoudend. Ideaal!
Verkrijgbaar in: 01 Black Bindi

Consumentenadviesprijs: €2,99


SpectaculART by CATRICE – Sheer Lip Colour
Rijke pigmenten. Van naturel tot bordeauxrood. Sheer Lip Colour heeft een transparante geltextuur en geeft lippen een subtiele glans. SPF 10 beschermt de lippen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen.
Verkrijgbaar in: 01 Artfully Lustrous – 02 Revel The Red en 03 Soulful

Consumentenadviesprijs: €3,99

SpectaculART by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
De kleuren: van nude en roze tot bordeauxrood. Spannende glans, met of zonder glinstering. Kortom: een paar leuke nieuwe kleurtjes, die ik goed vind passen bij de herfst!
Verkrijgbaar in: 01 Artfully Lustrous – 02 Holi Hai – 03 Revel The Red en 04 Soulful

Consumentenadviesprijs: €2,69


SpectaculART by CATRICE – Gold Leaf Topcoat
Nagels als ultieme accessoires! Deze topcoat biedt een gouden bladstructuur voor een spectaculaire finish. Gegarandeerd een eye-catching effect!

Consumentenadviesprijs: €2,99

Zelf vind ik deze collectie ontzettend leuk. De kleurtjes springen er echt uit. De eyelinerpen lijkt mij érg fijn werken. Ook ga ik zeker een paar lakjes halen, waarvan onder andere de topcoat. De sheer lip colours lijken me tegenvallen. Gebaseerd op de foto dacht ik eerst dat het gewoon lippenstift was, toen was ik enthousiast. Maar ik denk dat ze amper kleur afgeven. Toch ben ik wel benieuwd om dat te gaan testen.

SpectaculART by CATRICE is vanaf november t/m half december 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Weet jij al wat je gaat kopen van deze collectie? Ben je hem al tegengekomen in de winkels?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Hier heb ik ook over geschreven :D Ik ben vooral benieuwd naar de Gold Leaf topcoat! De sheer lip colours heb ik ook zo m’n twijfel over. Vooral vanwege het woord “sheer” xD

  2. hey, ik vind je username superleuk!

    Deze collectie was pas op 10 nov in Belgie Kruidvat te koop. Heb ook de gold leaf topcoat, ziet er zo mooi uit. Heb de lipstick in nude gekocht, dacht wel handig om over een lipstick te gebruiken voor zowel winter als zomer…En er was toen een actie 2 producten kopen is 1 aan -25%…de oogschaduws heb ik ook getest, er kwam toch veel kleur af! Maar ik heb al teveel oogschaduws in mijn kast lol…
    http://bamboufleur.wordpress.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!