NOTD – Dirty Berry (Dupe alert!)

22 jan 2014

Ik heb te veel nagellak, echt te veel. Vandaar dat ik nu ook geen nagellak meer koop tenzij ik ’t echt een bijzonder kleurtje vind. Ik vond het dus wel weer tijd voor een kleurtje die ik een tijd niet op m’n nagels had gehad. Dirty Berry it is!

Zonder twijfel, Catrice is het merk waar ik de meeste nagellak van bezit. Ik heb er minstens een stuk of 30 alleen al van Catrice. De laatste tijd ben ik ook helemaal into de glitters, vandaar dat ik voor dit lakje heb gekozen.

Wat ik vooral heel opvallend vind: deze lak lijkt erg op mijn favoriete nagellak van het moment, namelijk: Alcatraz Rocks! van OPI. Dat is een liquid sand lak, maar ik vind dat deze lak ook redelijk veel lijkt op een lak met liquid sand textuur. Ook de glitters komen er goed bij in de buurt, alleen bevat die van OPI wat meer gouden glitters. Verschil is dat deze wat gemakkelijker te verwijderen is, ideaal!


OPI – Alcatraz Rocks!


Catrice – Dirty Berry

Ze zijn dus niet uniek, maar komen wel dicht bij elkaar in de buurt. De lak van Catrice is wat feller! Een perfecte dupe van zo’n prachtige OPI lak zal nooit precies te vinden zijn.

Zodra ik niet meer verkouden ben, ga ik weer filmpjes opnemen. Een aantal hebben al aangegeven een nagellak stash te willen zien. In één filmpje gaat dit niet lukken dus ik ga het onder verdelen. Ik denk dat ik dit onder ga verdelen in de verschillende merken.

Wat is jouw favoriete nagellak merk? Ik ben zelf gek op Catrice (de oude lakken), OPI, Essie en Rimmel!

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Super mooi lakje! En wat groeien je nagels snel! Mijn favoriete merk is ook catrice, goedkoop en leuke kleurtjes. Al heb ik laatst van volgens mij maybelline glitternagellak gekocht die ook super goed is. Betaal je wel een euro’tje meer (want catrice is ook niet meer zo goedkoop als het geweest is) maar heb je wel iets betere kwaliteit!

  2. Nou, er is juist wel een perfecte dupe van Alcatraz Rocks, namelijk P2 Confidential. En die was zelfs eerder uit dan de OPI lak ;) Helaas nu wel discontinued en voor P2 moet je wel een tripje naar Duitsland maken, maar toch!

  3. Dirty Berry is al zolang in de schappen van Catrice én heb het lakje al vanaf het begin. Hij blijft zo ontzettend mooi. Leuk om te zien dat er dan ook een dupe van is, echt te gek, want ze komen wel erg dicht in de buurt van elkaar :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!