NOTD – Goldspun Coral

21 apr 2012

Ik heb veel nagellak.. Eigenlijk té veel!
Daarom besloot ik om er vandaag maar eens een lakje bij te pakken dat ik eigenlijk nooit draag. Het is een best oud lakje, maar wel een ontzettend mooi kleurtje. Kijk snel mee naar foto’s van deze mooie nagellak.


 
Ik heb nog nóóit zo’n haat-liefde verhouding met een nagellak gehad.
Deze nagellak lakt verschrikkelijk en ook totaal niet gelijkmatig.
Ik heb mijn best gedaan, maar alsnog zie je de strepen zitten als de nagellak opgedroogd is. Buiten dat, heb je ook nog eens drie laagjes nodig om ervoor te zorgen dat de nagellak goed dekt. Na een basecoat en twee best dikke laagjes nagellak zag je mijn tip nog steeds zitten, dat heb ik normaal nooit!

Dit is de nagellak waar ik het over heb. Namelijk; een nagellak van Rimmel, genaamd 350 Goldspun Coral. Deze nagellak komt uit de WEAR MAXX lijn. Het is een best oud lakje, dus ik weet niet meer of ze hem nog in de winkels verkopen, ik denk het haast niet eigenlijk. Weet jij het wel? Laat het dan even weten in de comments!

Maar… waarom ben ik aan de andere kant ook weer heel blij met deze nagellak?
Eerlijk, het is een best mooie kleur! Er zit een mooie shimmer in. Toch denk ik dat deze kleur iets mooier staat bij wat minder bleke handen. Desondanks is de kleur erg mooi.

Maar het feit waar ik vooral erg enthousiast over ben, is hoelang de lak mooi op mijn nagels blijft zitten. Nagellak gaat bij mij erg snel chippen. Van deze nagellak had ik dus niets anders verwacht. De dag nadat ik deze nagellak op had gebracht ging ik mijn vriend helpen met het bestraten van zijn achtertuin. Ik had verwacht dat mijn nagellak hierna helemaal geruineerd zou zijn, maar niets is minder waar.. Ik had welgeteld geen één chip! Dus deze nagellak heeft zeker de test doorstaan!

Hoeveel ik voor deze nagellak heb betaald weet ik niet meer, waarschijnlijk iets rond de €5,- a €6,-

Er zitten dus nadelen aan deze nagellak, maar ook een heel groot voordeel. Ik vind het dus heel moeilijk om te beslissen wat ik van deze nagellak moet vinden. Het is een hel om ‘m aan te brengen, maar hij blijft zo fantastisch lang zitten!

Heb jij ook zo’n nagellak waar je eigenlijk niet zo blij mee bent, maar toch stiekem ook weer wel?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef — Tag: Seven Deadly Sins of Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!