NOTD – I Am A Lob-Star

23 aug 2012

En? Hadden jullie ‘m geraden naar aanleiding van de hint in het vorige NOTD-artikel? Dit is het laatste lakje van de drie die ik heb gekocht. Ik vind ’t echt een beauty!

 
 
 
 
Toen ik deze nagellak op de persfoto’s zag, had ik zo’n ‘mwah-gevoel’. Ik had het gevoel dat er al zoveel lakjes waren met dezelfde kleur – het leek namelijk een beetje koraalkleurig. Maar niets is minder waar, toen ik hem zag liggen in het schap werden m’n ogen er gelijk naar toe getrokken. Want ja, dit is een beauty, wauwie!

Alleerst, de kleur. Heb je ooit zo’n kleur nagellak gezien? Ik vind ’t een beetje lastig omschrijven. Ik zou ‘m terracotta noemen, met een vleugje tomaten-crème soep; de kleur althans, you know. De kleur is namelijk niet rood en ook niet oranje, maar een beetje ertussen in! Ik heb twee foto’s voor jullie, eentje waar er fel licht op schijnt, en eentje in de schaduw, je zult zien dat de kleur er gelijk anders uit ziet!

Ook lakt deze nagellak weer amazing. Dekt eigenlijk al binnen 1 (dik) laagje, maar ik heb toch maar twee laagjes aangebracht voor een mooier resultaat. Als je deze ziet liggen in het schap, zou ik hem zeker meenemen als ik jou was! Het is echt een verrijking voor je stash. That’s for sure.

Nog één laatste dingetje. De nail-challenge staat momenteel even op een laag pitje. Ik ben nu op vakantie, ik ben nu net 5 á 6 dagen weg als dit artikel online komt. Ik heb niet de tijd gehad om nog allemaal creaties op mijn nagels te maken, aangezien ik deze drie lakjes ook nog heb geswatcht een aantal dagen voordat ik wegging. Dus; als ik terug ben, ergens in het midden van volgende week, ga ik weer fanatiek door met de nail challenge. So no worries girls!

Ik ga lekker genieten van de zon hier in Griekenland. Grote kans dat ik dit lakje nu ook op heb, want ’t is binnen een korte tijd een favoriet geworden!

Wat vind jij van dit lakje?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wauw! Ik moest even lachen dat je de kleur beschreef als tomaten-crème soep want dit is namelijk de perfecte omschrijving, hihi! Een kleur als deze heb ik eigenlijk nog nooit gezien. Binnenkort maar even een kijkje nemen bij het Catrice schap :D

  2. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van deze nagellak vind! Het is wel een mooi kleurtje en hij staat jouw goed maar ik weet zeker dat dit kleurtje mijn niet echt zou flatteren. Wel heel mooi gelakt en fijne foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!