NOTD – It’s All I Can Blue

15 aug 2012

Eindelijk!!!!! Eindelijk ligt de nieuwe collectie dan ook bij ‘mijn Kruidvat’ in de winkels! Voor nu heb ik even drie nagellakjes meegenomen, want ik wil mijn geld een beetje bewaren voor mijn vakantie. Vandaag laat ik het eerste lakje dat ik heb gekocht aan jullie zien!

 
 
Ik gaf jullie al de hint dat de naam van de lak begint met ‘It’s….’ Natuurlijk heb ik het dan over het lakje ‘It’s All I Can Blue’. Ik heb een zwak voor blauwe nagellak, vooral de lieflijke blauwige kleurtjes, waar iets van groen in terugkomt. Maar toen ik deze kleur blauw zag, was ik meteen verliefd. De perfecte blauwe nagellak!

Toen ik de lak op mijn nagels had, werd ik alleen maar nog meer verrast. Hij valt lekker op en daar houd ik wel van! Dekt prima binnen twee laagjes en lakt erg fijn. Het is wel een héle opvallende kleur, dus als je daar niet zo van houdt, zou ik deze nagellak even overslaan. De andere twee kleurtjes die ik heb gekocht zijn wat minder fel en iets subtieler, maar ook ontzettend mooi. Ik heb hoge verwachtingen van de andere twee lakjes, want deze nagellak heeft mij blij verrast.

Ik denk dat ik zeker nog een paar andere kleurtjes ga kopen en dan maar hopen dat die ook van zulke goede kwaliteit zijn. Binnenkort kunnen jullie de andere NOTD’s verwachten, nog twee lakjes te gaan!

Heb jij al enkele nieuwe producten gescoord van Catrice? En wat vind je van dit opvallende kleurtje?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Prachtige nieuwe kleur! Ik hou wel van opvallende lakjes, maar ook niet te overdreven opvallend. Zeker niet op het werk (ik ben juf, vandaar). Maar thuis laat ik het ook regelmatig knallen :)

    • Haha ja, heel erg! Elke keer ga ik kijken dan ligt ’t er nog niet, zó frustrerend! Dan lees ik op andere blogs al wat ze allemaal hebben gekocht, en ik heb ’t nog niet eens in de winkel zien liggen, haha.

  2. Hey ik ben dol op u blog ik kijk er echt zowat elke dag op hihhi allen nu heb ik een vraag voor u ik weet nie warom maar mijn blog wil maar niet op blog lovin komen en weet ook nie hoe ik het erop zet kunt u me helpen xx youssra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!