NOTD: Mermaids and Dynamite

11 dec 2013

Vandaag heb ik weer eens een paar nagellak swatches voor jullie. Dat is alweer een tijdje geleden, maar ik vond deze twee lakjes zo leuk. Ook passen ze zo goed bij elkaar, dat ik deze wel even moést laten zien.

Allereerst zal ik de twee lakjes even afzonderlijk van elkaar laten zien. Het zijn twee lakjes van Catrice, het zijn ook wat kleurtjes die ik nog niet in mijn stash had.

44. Mermaid My Day


Eén laagje met Mermaid My Day


Twee laagjes met Mermaid My Day

Ik vind deze lak prachtig! Normaal houd ik niet echt van metallic kleurtjes, maar hiervoor maak ik graag een uitzondering. Ik houd wel van dit soort zeegroene kleurtjes. Na één laagje is hij nog erg doorschijnend, maar na twee laagjes is de lak al erg dekkend. Ja, dit vind ik een leuke kleur!

401. I’m Dynamite

Ik val maar gelijk met de deur in huis: dit vind ik geen échte nagellak, ik vind het meer een lak voor over een nagellak heen. De lak is helemaal niet dekkend en het is best lastig om de grove stukjes er uit te krijgen, kan je nagaan om je hele nagel ermee te bedekken! Wel vind ik de stukjes erg mooi. De combinatie van deze twee lakken vind ik mooi, maar ik denk dat deze lak ook erg mooi staat over een lieflijke lichtroze kleur.

Dan tot slot de combinatie van beide lakjes. Ik zie niet vaak een metallic nagellak met een topcoat zoals I’m Dynamite erop. Wel vind ik dit een heel gaaf effect. Deze kleurencombinatie ga ik dan ook zeker vaker dragen op mijn nagels.

Wat is jouw favoriete lakje van Catrice?

Liefs,
Joyce

Reacties

    • Ah dat heb ik ook wel hoor moet ik eerlijk zeggen. Vind er niets ‘vernieuwend’ aan. De kwaliteit is er alleen maar op achter uit gegaan. Vind de kleurtjes wel nog steeds leuk, vooral voor die prijs. Welcome to roosywood is ook één van mijn favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!