NOTD – Neon Pink

11 apr 2012

Mijn eerste NOTD! Hiervoor heb ik gekozen voor mijn favoriete nagellak van dit moment.

Hij is ook al in mijn Enchantra bestelling voorbij gekomen, ik heb het namelijk over een nagellak van Konad: Neon Pink.

Deze felroze nagellak heb ik op dit moment het liefst op. Het maakt niet uit of het zomer of winter is, ik loop met felroze nagels. Ik vind het een erg fijne lak. Hij smeert goed uit, hij is niet stroperig en lakt fijn.

Op de foto hierboven heb ik twee laagjes op. Deze lak heeft ook wel echt twee laagjes nodig. Toen ik één laagje ophad gebracht zag je nog de tip van mijn nagel erdoorheen.

Voor deze nagellak van 10ml betaalde ik €4,95

Helaas komt de lak in het potje niet zo fel over als ‘ie in het echt is! Bij de andere foto zie je dat wel. Ik ben hier erg blij mee en ik vind de prijs-kwaliteit verhouding prima.
Ik zal zeker binnenkort nog een lakje van Konad bestellen, ik denk weer zo’n felle. Daar komt natuurlijk ook weer een NOTD van. Ik hou jullie daarvan op de hoogte!
Voor zover ik weet kun je deze lak alleen online kopen, dus dat is wel een minpuntje als je geen dingen mag of wil bestellen, via internet.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak? Ben je ook van de felle kleuren, of hou je het liever bij wat minder felle kleurtjes?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik vind het er echt supergaaf uitzien! Om je vraag te beantwoorden: ik houd zelf meer van minder felle kleurtjes, maar dat komt meer omdat ik dat hele felle niet zo snel zou durven.. :P
    Maar nu ik het zo zie vind ik het erg heel leuk uitzien! Misschien toch maar eens proberen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!