NOTD – No Snow Petrol

19 aug 2012

Het is tijd voor het tweede nieuwe lakje van Catrice. Toen ik het persbericht binnen kreeg, vond ik dit gelijk het mooiste lakje. Ik zou en moest ‘m hebben! Gelukkig stond ‘ie er, en ik heb hem gelijk meegenomen.

 
 
 
 
Natuurlijk heb ik het over ‘No Snow Petrol’. Dit lakje vind ik dé beauty van de nieuwe producten. Ik houd van dit soort kleurtjes, een beetje turquoise! Ik heb al heel veel van dit soort kleurtjes in mijn stash, maar toch kon ik het niet laten om deze ook nog te kopen. Ik bedoel; kijk nou zelf, wauw!

Wat mij gelijk opvalt is die prachtige shimmer. In het flesje kun je het niet duidelijk terugzien op de foto’s, maar op mijn nagels wel. Ik vind het echt prachtig, vooral als ik mijn nagels in de zon houd, zie je de shimmer goed terug. Over de kwaliteit ben ik ook zeer tevreden. Het kwastje lakt erg fijn en ook dit lakje dekt binnen twee laagjes. Lakt ook totaal niet streperig of ongelijk, gewoon perfect.

Eigenlijk heb ik niets slechts over dit lakje te zeggen. Ik vind ’t echt een aanvulling voor mijn stash en zal hem dan ook vaak gaan dragen. Donderdag komt de NOTD van het laatste lakje dat ik heb gekocht online te staan. Ik ben benieuwd of jullie het lakje kunnen raden aan de hand van de volgende hint. Hint: het leeft in de zee!!!

Vind je dit ook de mooiste nagellak die Catrice aan haar assortiment toe heeft gevoegd, of heb je er misschien een andere favoriet bij met de komst van de nieuwe kleurtjes nagellak?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Ik zat inderdaad ook nog te twijfelen om die te halen, omdat ik dat nieuwe effect wel heel gaaf vind. Misschien dat ik ‘m later nog haal! Ik zag de swatch al bij jou op je site en vond ‘m wel supermooi! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!