NOTD – Sew Psyched

25 feb 2013

Normaal kunnen jullie op dinsdag altijd een Nail Challenge artikel verwachten. Dit keer stellen we hem een weekje uit, want mijn nagels zijn weer eens afgebroken. Om toch een beetje in het thema te blijven, vandaag een NOTD.

Ik bezit een hoop groene nagellak tinten maar dit is toch wel een unieke kleur uit mijn collectie. Een prachtige donkergroene kleur – met ook een grijzige tint en kleine glitters erdoor. Dit vind ik dan ook een perfecte kleur voor deze tijd van het jaar, met deze koude en grauwe dagen.

Ik ben helemaal fan van Essie lakjes. Ik heb er nu zeven in mijn bezit en van elke kleur vind ik de dekking erg goed. Twee dunne laagjes zorgen al voor voldoende dekking. Het kwastje lakt overigens ook erg fijn!

Buiten dit kleurtje vind ik dat Essie nog een hoop andere leuke kleurtjes heeft. Het begint dus al te kriebelen om nog meer kleurtjes aan te schaffen, maar ik ben er zó blij mee! Mijn andere favoriete Essie lakje? Bordeaux. Zeker weten.

Wat vind jij van dit kleurtje?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Sew psyched is mijn favoriete kleur van Essie. Ik heb mijn exemplaar nu zo’n twee jaar in bezit en het wordt inmiddels tijd voor een nieuwe. Prachtige kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!