NOTD – Smokin Hot

5 feb 2014

Vroeger was ik helemaal niet van de donkere kleuren op mijn nagels. Ik vond het niet mooi staan en al helemaal niet bij mijzelf. Hoe feller en lichter, hoe beter. Nu heb ik al enkele tijd een paar prachtige, donkere lakjes van Essie in mijn stash zitten. Smokin Hot, die ga ik vandaag laten zien!

Ik ben helemaal fan van nagellak van Essie. Er zijn maar drie merken nagellak die het bij mij lang overleven op mijn nagels. OPI, Rimmel en Essie. Ook vind ik de lak erg fijn lakken, het kwastje is namelijk lekker dik. Alleen bij de nagel van mijn pink is dit soms wat vervelend, kijk maar hoe klein die is, haha.

Op mijn nagels komt de kleur wat donkerder over dan dat ‘ie normaal is. Je kunt aan de kleur in het flesje zien dat het een best complexe kleur is. Het is namelijk een mix van bruin, paars en grijs. Erg mooi! Ik vind het flesje er zelf trouwens ook erg mooi uit zien.

Deze kleur heeft één week lang perfect op mijn nagels gezeten. Toen werd ik hem zat en heb ik weer mijn SensatioNail set gebruikt in combinatie met een koraalkleurig lakje van SensatioNail. Ik denk dat het wel te merken is dat ik erg blij ben met deze ‘Smokin Hot‘ lak van Essie.

Wat is jouw favoriete lak van Essie?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!