On it’s way #4

22 okt 2014

Ik kon mij weer eens niet inhouden en heb weer het één en ander besteld. Ook heb ik de afgelopen tijd in de stad wat leuke dingen gekocht. Hier komt nog een shoplog van. Eén bestelling heb ik echter nog niet binnen, deze laat ik dus in dit artikel zien!

Tsja, ik zal heel eerlijk zijn. Vaak zie ik niets leuks bij H&M. Nu zag ik echter wel een hoop leuke dingen in de sale. Enkele items die ik leuk vond, waren er helaas niet meer in mijn maat. In deze ‘On it’s way’ vooral een hoop basic dingen. Deze waren in de aanbieding en leken mij wel handig!
 

Super stretch broek – Licht taupe

Toen ik deze broek zag, vond ik ‘m op slag al leuk! Daarna zag ik het prijsje en vond ik hem nog leuker, maar € 10,- voor deze leuke broek!? Met de broeken van H&M heb ik nog geen ervaring, ik hoop dus dat de maat goed is. De kleur vond ik ook heel leuk. Oh, enne, stretch is natuurlijk ook altijd mooi meegenomen. Dat zit zó lekker!

Prijs: € 10,-
 

Skinny Low Jeans – Licht denimblauw

Over deze broek twijfelde ik een beetje. Ik ben niet zo de lage jeans modellen, vanwege het bouwvakkerseffect. Hopelijk hangt ‘ie niet al te laag en past ‘ie, dan zou ik er heel blij mee zijn! Ik zocht nog een lichte spijkerbroek. Ook al gaan we de winterperiode in, zo’n lichte kleur spijkerbroek kan je outfit een heel stuk opfleuren. Deze was overigens niet uit de sale. Ik kreeg wel € 2,50 korting vanwege een code, normaal gesproken is hij dus € 10,-

Prijs: € 7,49
 

Singlet van tricot – Wit

In de herfst ben ik fan van heerlijk dikke vesten. Ik had dus nog een paar basic shirts nodig die er leuk onder staan en in deze periode nog niet té warm zijn – je hebt immers ook al een dik vest aan. Deze van H&M vind ik perfect. Ze vallen een beetje wijd uit, waardoor je een stukje van het shirt leuk in je broek kunt stoppen voor een nonchalante look. Een witte kleur is altijd goed!

Prijs: € 3,-
 

Tricot Singlet – Lichtblauw

Ik ben gek op dit soort kleuren bij. Dit matcht ook zo leuk boven een spijkerbroek! Deze singlet is achteren wat lager uitgesneden. Nu zal ik er in deze tijd een vest over dragen, maar voor in de zomer is dat natuurlijk een leuk effect. Ook deze top valt weer wat wijder uit.

Prijs: € 4,-
 

Geribde Singlet – Neon roze

Van deze top was ik niet zeker, maar hij was maar € 2,- en ach, we blijven Hollanders he, haha. Ik vond het verder wel een lieve kleur. Ik kan ‘m altijd nog gebruiken als sport top als ik hem verder niet aan doe. Wel denk ik dat deze erg leuk staat boven de lichte spijkerbroek uit deze bestelling! De top is geribd en valt achter ook weer iets lager uit.

Prijs: € 2,-

Kussenhoes 50×50 en 30×50

Misschien een beetje raar, maar ik heb ook vier kussenhoezen besteld, van beide kleuren en maten twee. Ik vind het namelijk erg mooi hoe die Amerikaanse bedden altijd opgemaakt zijn. Oftewel: een hoop kussens! Deze kleuren vond ik heel tof en passen ook goed bij m’n kamer en beddengoed. Voor de grootste maat heb ik al twee kussens gevonden bij IKEA, maar de andere maat is wat lastiger! Iemand een idee waar ik goedkope kussens van 30×50 kan vinden?

Prijs 50×50: € 2,- per stuk
Prijs 30×50: € 1,- per stuk

 

Wimperkruller & Mini kabuki kwast

De verzendkosten moest ik sowieso betalen, dus ik vroeg aan mijn zusje of zij nog iets nodig had. Zij koos deze twee items uit, een wimperkruller en een mini kabuki kwast. Die kwast ziet er echt onwijs leuk uit! Misschien dat ik ‘m ook wel koop als m’n zusje er tevreden over is.

Prijs wimperkruller: € 3,99
Prijs kabuki kwast: € 3,99

Wat vind jij van de items die ik besteld heb? En koop jij weleens wat bij H&M?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke dingen heb je uitgezocht al vind ik het wel een beetje zomers! Ik houd zelf meer van donkere kleurtjes in de winter. Die kwast is trouwens ontzettend fijn en zacht, ik heb hem ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!