Outfit: Black and Furry

21 mrt 2015

Een outfit met dit vest kon niet uitblijven. Deze kocht ik een tijd geleden al, maar heb ik graag aan. Over een tijdje zal dit te warm zijn, maar nu kan het nog perfect. Al eerder kocht ik zo’n vest, maar die was te warm en niet mooi. Dit is meer mijn stijl!

Eigenlijk combineer ik dit vest altijd zoals ik je in deze post laat zien. De broek eronder wil nog eens verschillen, zo ben ik ook fan van mijn legergroene broek onder dit vest. Qua shirt doe ik er altijd een zwart shirt met lange mouwen onder. Dit vest heeft namelijk geen mouwen. Zonder mouwen vind ik het er gek uit zien en het is ook niet zo warm.

Om te voorkomen dat het geheel te zwart werd, fleurde ik het wat op met een lichte spijkerbroek. Dit is één van mijn favorieten, hij komt van Costes. Zit perfect! Het enige nadeel van dit vest is dat het weleens wat van die haren/touwtjes verliest. Ik kom ze overal tegen, haha.

Hieronder droeg ik mijn laarsjes van MissEtam, om het zwart weer wat terug te laten komen. Op mijn lippen droeg ik een felle lipstick van Essence, als ik mij niet vergis was dit ‘Blush your lips’. Geeft de hele outfit wat meer kleur! Over mijn haar ben ik momenteel ook erg tevreden, de verschillende kleuren lopen zo goed in elkaar over!

Top – Shoeby
Vest – Ti Amo
Broek – Costes
Laarzen – MissEtam
Horloge – Jetset

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!