Outfit: Black Aztec

30 jan 2014

Vandaag heb ik weer eens een outfit post voor jullie! Ik ben helemaal gek op dit vest van de Primark. Het leukst vind ik ‘m staan in combinatie met een zwarte broek en een zwart topje. Omdat het een lekkere comfy outfit is, heb ik mijn Uggs eronder aan gedaan.

Dit is een soort outfit die ik graag draag. Nu draag ik vaker een spijkerbroek dan een zwarte broek, maar dit vind ik ook weleens leuk staan! Excuses voor de soms wat overbelichte foto’s, het licht is zo vreselijk de laatste tijd!

Het is wel erg zwart allemaal. Normaal gesproken draag ik niet zoveel zwart, maar de laatste tijd neig ik daar toch wel erg naar toe. De bruine Uggs en accenten op het vestje fleuren de boel toch weer een beetje op. Ik ben ook nog steeds zo blij met mijn haar! Vind de verschillende kleuraccenten erg leuk overkomen.

Wat close-ups van de kleding en mijn schoenen. Ik houd van vesten, vooral als ze lekker oversized zijn! Ze zijn zo lekker warm. Hetzelfde met Uggs, ze staan niet altijd even fashionable maar zitten wel gewoon erg lekker. Ook als ik een hele dag voor de klas moet staan, zitten ze erg comfortabel.

Voor deze foto heb ik even de muts van mijn zusje geleend. Ik vind ‘m onwijs leuk, misschien dat ik hem ook wel ga kopen. Hij zit lekker, staat leuk en is ook lekker warm. Wat vinden jullie? Zal ik ‘m ook kopen? Qua make-up heb ik trouwens niet speciaals gedaan. Gewoon standaard wat foundation, blush, mascara, eyeliner en lipstick. De lipstick die ik op heb is er één van Chanel: Liaison.

Dit keer heb ik de foto’s groter gemaakt, zelf vind ik dit een stuk fijner om naar te kijken, wat vinden jullie? Zal ik voortaan dit formaat aanhouden?

Broek – Jacqueline de Yong
Top – ONLY
Vest – Primark
Muts – UGG Australia
Schoenen – UGG Australia

Wat vind jij van dit vest van de Primark?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Grotere foto’s zijn altijd wat fijner vind ik! En wat een lekker warm en cosy vest. Die muts vind ik heel leuk staan! Ik wist eigenlijk niet dat ze ook mutsen van Ugg Australia hadden!
    En van het licht heb ik ook last, so don’t worry ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!