Outfit: Blue Blouse

4 feb 2015

Ik sta te popelen om jullie mijn nieuwe broek te laten zien. Deze heb ik gescoord voor maar € 15,- maar ik vind ‘m echt te gek. Het ietwat vale patroon vind ik mooi en hij zit ook nog eens enorm lekker.

De blouse is niet heel warm, dus deze outfit is alleen geschikt voor de wat warmere winterdagen. Gelukkig is maart, en daarmee de lente, al bijna in zicht. Hopelijk wordt het dus beetje bij beetje weer wat warmer.

De mooie felle blouse vind ik perfect staan bij deze broek, maar eigenlijk combineer ik deze broek bij vrijwel alles. Blauw vind ik sowieso prachtig, dit is één van mijn favoriete kleuren voor een kledingstuk. De blouse is niet heel nauwsluitend, maar valt ook niet te wijd. Een mooi contrast tegenover de skinny jeans.

De zwarte kleur van de laarsjes vind ik echt te gek staan bij de lichte broek. Ik weet niet waarom, maar ik vind ’t gewoon goed staan. Alhoewel Uggs hier ook leuk onder zouden staan, bijvoorbeeld die in de chestnut kleur. Maar dat combineert natuurlijk weer minder mooi met de blouse.

Ik ging voor een redelijke heavy make-up look. Gewoon omdat ik weer eens zin had in smokey eyes. Hierbij koos ik voor een neutrale lipstick, ‘Please Me’ van MAC. De perfecte matte, everyday lipstick.

Blouse | New Look
Jeans | ONLY
Schoenen | Miss Etam
Horloge | Hipvoordeheb

Shop jij weleens bij New Look? En hoe ziet jouw favoriete spijkerbroek eruit?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!