Outfit: Blue Sweater

8 mrt 2015

Het wordt langzaam aan steeds wat warmer, maar soms is een trui toch echt geen overbodige luxe. Vandaag deelt Lisanne een outfit met jullie die perfect is voor deze tijd van het jaar. De trui is niet te warm, maar wel warm genoeg. Verder is de outfit casual en super hip met de leuke gympen!

De blauwe kleuren staan erg leuk bij elkaar! Het zijn verschillende blauwe tinten. Hierbij passen de gympen prima. Het maakt de outfit af. Ik denk dat dit een outfit is die veel meiden zo aan zouden doen, bijvoorbeeld naar school. Het zit namelijk ook nog eens lekker en dat is ook belangrijk!

Zelf draag ik ook graag zulke truien. Wel vaak nog met een extra hemdje eronder, als ze wat aan de korte kant zijn. Het is gewoon zo lekker gemakkelijk.

Ook vind ik het sportief staan! Ik vind Lisanne d’r gympen zo super leuk, ik denk dat ik ze zelf ook ga kopen. Ze staan leuk onder een zwarte broek, maar vooral onder een spijkerbroek.

Wel lastig aan deze schoenen: je moet er echt zwarte, grijze of witte sokken onder aan doen. Geen gekke sokken in bijvoorbeeld een felle kleur, dat zie je gelijk. De hals van de trui is best hoog gesloten. Zelf had ik deze ook gepast en bij mij stond ’t niet mooi. Dus dat is ook maar net een kwestie van smaak.

Vandaag is Lisanne trouwens jarig, ze is 15 geworden. Dus, hieperdepiep hoeraaaaaaa!

Trui – Ti Amo
Broek – ONLY
Hemdje – Vero Moda
Sneakers – Nike Runner

Wat vind jij van deze gympen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!