Outfit: Blue & White Stripes

18 jul 2014

Het is alweer een tijdje geleden dat er een outfit online stond. M’n zusje en ik wisselen het af, de ene keer fotograaf ik haar outfit, de ander keer de mijne. Dit maal stond Lisanne voor de camera . Kijk je mee naar haar zomerse outfit?

De laatste paar dagen is het onwijs mooi weer. Toch kun je het in Nederland nooit weten. Vaak is het lekker weer, maar nét niet goed genoeg voor een korte broek of een jurkje. Met die gedachte hebben wij deze outfit samen gesteld. Door al het wit dat in de outfit terug komt, is het toch lekker zomers en licht.

De outfit is bijna geheel wit met enkele blauwe en zwarte accenten. Ik vind een witte broek altijd zo zomers staan, wil er zelf ook nog graag één aanschaffen.

Ik vind de top zo onwijs gaaf, vooral met de accenten bij de schouder. Je kunt de top zo dragen als je zelf wilt, met één schouder bloot of beide schouders bedekt en met een lagere hals. Het model is leuk, hij valt wat losser maar zit ook niet té los. Dit shirt hebben we van onze nicht gehad, die deed namelijk enkele kledingstukken weg!

Voor de foto leende ik één van mijn horloges uit aan Lisanne, want dat leek ons er wel mooi bij staan. Verder droeg ze een nieuw armbandje van de Primark. Tot slot droeg ze zwarte pumps om de look helemaal af te maken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor slippers, maar dit geeft het een wat chiquer geheel.

Shirt – ?
Broek – New Yorker
Pumps – Invito
Armbandje – Primark
Ring – Buddha to Buddha
Horloge – JETSET

Wat vind jij van deze outfit? Is dit iets wat je zelf ook zou kunnen dragen?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Wat een mooie meid,jouw zus!! En jij bent ook erg mooi vind ik! Echt leuk dat je zus ook af en toe een plaatsje krijgt op je blog. Toffe meiden zijn jullie!!

    Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!