Outfit: Casual & Graffiti

12 nov 2014

Onlangs kocht ik twee heel fijne vesten, waaronder een vest bij de MANGO. In mijn filmpje liet ik hem al even zien, maar op deze foto’s kun je ‘m natuurlijk nog een stuk beter bewonderen. Ik ben er in ieder geval erg blij mee.

Mijn jas kleurde wel goed bij de rest van mijn outfit, dus die mocht ook wel op een paar foto’s. Deze jas heb ik al zo’n twee jaar geleden gekocht en ben er nog steeds erg blij mee. Perfect voor de dagen waarop het niet te warm en niet te koud is. Een sjaal is wel fijn, want bij de nek kan het toch soms net iets te koud zijn.

Felle kleuren vind ik leuk, maar toch neig ik al snel naar wit, zwart, bruin of grijs in mijn outfit. Daar is de kleur van dit vest goed op afgestemd. Het dragen van dit soort kleuren betekent niet dat het gelijk saai hoeft te zijn, een leuke spijkerbroek fleurt het geheel al op, net als het basic witte shirt. Ik draag een redelijk kort topje, maar een wat langere op had hier ook prima bij gestaan.

Qua look koos ik voor een standaard look. Gewoon de basis zoals ik die altijd doe met nog een eyeliner. De eyeliner heb ik bewust subtiel gehouden. Ik draag geen lipstick omdat ik toen al mijn favoriete lipsticks kwijt was, haha. Nu heb ik ze gelukkig weer gevonden. Anders had ik gekozen voor een neutrale lipstick, bijvoorbeeld mijn favoriet van essence.

Ik ben gek op vesten! Zo kun je in de herfst toch nog je leuke shirtjes aan zonder mouwen, want met een vest erover is het warm genoeg. Ik kan er dan ook niet genoeg hebben. Dit vest van MANGO is ook ideaal op stage. Hij zit namelijk erg lekker en is warm genoeg. Dat is wel belangrijk als je de hele dag voor de klas staat.

Vest | MANGO
Broek | Costes
Topje | ONLY
Schoenen | Avance – HOT ICE
Nagellak | Rimmel London – Lycra Pro 323 Riviera Red

Ben jij ook zo fan van vesten?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!