Outfit: Chill, it’s summer!

8 aug 2014

De weersvoorspellingen van de komende tijd zijn helaas niet heel goed. Des te meer reden om een heerlijke zomerse outfit online te zetten, zodat het toch een beetje aan de zon doet denken. Dit is overigens ook prima te dragen op bewolkte dagen met een vestje erover!

Allereerst even complimenten voor mijn zusje! Elke keer weet ze weer zo’n leuke outfit bij elkaar te zoeken en de foto’s worden altijd top. Super, sis! <3

De combinatie van de lichte broek en de donkere top vind ik leuk! Door de lichte broek en de strapless top doet het geheel lekker zomers aan. Je kunt hieronder natuurlijk allerlei schoenen dragen, maar in de zomer zijn slippers wel erg fijn. Je kunt gaan voor sandaaltjes maar ook wat simpelers zoals deze teenslippers.

Zelfs de accessoires passen bij elkaar! Als je goed kijkt kun je in de ketting een lichtroze accent terug vinden, dezelfde kleur als de teenslippers. Heel leuk! De ketting maakt het geheel vrolijker en minder simpel.

De slippers van de Primark zijn trouwens echt een budget koopje! Je hebt ze voor €1,50 in verschillende kleurtjes. Héél leuk om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Of natuurlijk om gewoon thuis aan te doen!

Topje – H&M
Broek – Primark
Slippers – Primark
Ketting – Kruidvat
Ring – Buddha to Buddha

Is dit een outfit die jij zelf ook zou dragen?

Liefs,
Joyce en Lisanne

Reacties

  1. Wow, ik dacht heel even dat jij dit was. Ik dacht dat doordat je lachte op de foto, een stuk jonger leek, HAHA. Het is je zusje dus.. haha leuk! Jullie lijken enorm op elkaar. Mooie outfit trouwens, love de ketting <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!