Outfit: Corfu Beach

15 sep 2013

Vandaag dan toch echt mijn allerlaatste Corfu-artikel! Helaas is het hier niet meer zo warm, maar toch heb ik nog een heerlijk zomerse outfit die ik aan jullie wil laten zien. Dit truitje heb ik van mijn vader gehad en was echt favoriet op m’n vakantie.

Het was er elke dag echt onwijs lekker weer. Dit is dan ook een combinatie die ik graag aan had. Sowieso is het broekje echt mijn favoriete spijkerbroekje! Dit topje had ik net voor de vakantie van mijn vader gekregen en vind ik helemaal geweldig. Ik vind de roze kleur heel gaaf staan bij een zongebruinde huid.

Het topje is redelijk kort, hij komt ongeveer tot aan je navel en is aan de achterkant iets langer. Je kunt hem wat over je schouder laten vallen maar ook gewoon normaal dragen. Op de foto’s had ik geen schoenen aan, maar ik droeg hierbij mijn witte Birkenstocks.

Qua make-up had ik niet veel op, enkel wat mascara. Maar ik had eigenlijk toch vooral mijn zonnebril op, dus daar was niet veel van te zien. Ik heb een pilotenbril van Ray Ban en ben er erg blij mee. Ik heb best gevoelige ogen, dus ik kan al niet goed tegen de zon. Dat ik lenzen draag maakt dat nog iets erger, vandaar dat een goede zonnebril dus echt een must is voor mij.

Topje – Haagse Markt
Shortje – Vero Moda
Schoenen – Birkenstocks

Ben jij al klaar voor de herfst of hoop je ook nog op een paar laatste warme dagen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!