Outfit: Fashionable Fringe

30 okt 2014

Lange, warme vesten zijn wat mij betreft helemaal hip. Je kunt er nooit genoeg hebben, vandaar dat ik een leuk vest heb gescoord bij MissEtam. In deze outfit post ga ik ‘m aan je laten zien!

Vroeger kwam ik nóóit bij MissEtam, de laatste tijd heb ik er toch wel enkele leuke dingen gekocht. Het assortiment is vernieuwender en geschikt voor meer leeftijden. Toen ik dit vest zag hangen, wist ik gelijk dat deze mee naar huis zou gaan.

Het vest wilde ik er echt uit laten springen, vandaar dat de rest van mijn outfit zwart is. Zo valt het vest goed op! De kleuren van het vest vind ik ook goed bij de zwarte kleur passen, perfect voor het najaar. Ik vind ’t erg stoer staan! Er is nu overigens korting bij MissEtam op alle gebreide vesten en truien. In plaats van € 40,- kost dit item nu dus € 35,-

Het liefst heb ik deze nu elke dag aan. Alhoewel ik nóg een favoriet vest heb gekocht laatst, bij de Mango. Deze laat ik in de volgende outfit post aan je zien. Ik heb gewoon iets met vesten, vind ’t zo lekker zitten, heerlijk warm. Ben namelijk echt een koukleum. Ook ben ik nog steeds blij met m’n haar. De blonde highlights vind ik super en het is ook fijn dat er zo’n stuk af is. Ik kan het nu een stuk beter in model brengen!

Vest | MissEtam
Broek | ONLY – Jacqueline de Yong
Shirt | V&D – Tom Tailor
Laarsjes | Shoeline
Nagellak | Rimmel London – Lycra Pro 323 Riviera Red

Reacties

  1. Eerlijk viel me het vest niet gelijk op maar de eerste foto die je gebruikt helemaal bovenaan de post. Wat een mooie foto!! Maar het vest lijkt me zo comfi! Jammer dat de miss etam wat groter valt want ze ik zie de laatste tijd veel leuke dingen van de miss etam voorbij komen..

    • Thanks!! Dat is wel vervelend, dan heb je normaal gesproken zeker al een kleine maat? Mn zusje heeft laatst een vest gekocht in small en die was niet zo groot. Verschilt denk ook een beetje per kledingstuk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!