Outfit: Grüße aus Deutschland

9 nov 2013

Deze outfit foto’s zijn geschoten in Duitsland. Ik had niet heel veel kleding bij me, maar wou er toch een beetje chique en toch casual uit zien. Vandaar dat ik voor deze combinatie heb gekozen. Zelf vind ik het enorm leuk stan.

Normaal draag ik mijn shirt altijd op de normale manier, ik laat het shirt gewoon over mijn broek vallen. In een eerdere outfit post had ik deze ook al aan, gecombineerd met een rokje, deze outfit kun je hier vinden. Nu heb ik hem in mijn broek gestopt en wat laten ‘poffen’. Ook dit vind ik wel iets hebben, dit doe ik de laatste tijd steeds vaker met mijn shirtjes.

Ik heb het eigenlijk gewoon heel simpel gehouden deze keer. De spijkerbroek vind ik erg stoer. Hij sluit ook iets hoger aan, dus perfect voor deze outfit. De schoenen vind ik er ook erg leuk bij passen, past leuk bij het shirt. Qua accessoires heb ik alleen mijn horloge om – en een elastiekje haha. De nagellak die ik op heb is Coral Sunset van SensatioNail.

Qua make-up heb ik ook niet veel op. De lippen heb ik erg rustig gehouden. Ik heb enkel wat lipbalm opgedaan. Verder heb ik wat bb cream op, mascara en eyeliner. Ik had geen zin in een hele drukke look, vandaar dat ik het redelijk rustig heb gehouden.

Shirtje – Vero Moda
Jeans – Only
Schoenen – Nelson | HOT ICE
Nagellak – Coral Sunset | SensatioNail
Horloge – Jetset

Wat is jouw favoriete casual outfit?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!